• Idemo na zlato! Viktor Nemeš se plasirao u finale na Mediteranskim igrama

    Rvač Proletera iz Zrenjanina Viktor Nemeš plasirao se u finale na Mediteranskim igrama u Oranu i danas se bori za zlato.   Nemeš je u nedelju imao sjajan nastup. On je u grčko-rimskom stilu, u težinskoj kategoriji do 77kg, u prvom kolu pobedio Egipćanina Abuoelatu rezultatom 9:0, da bi u sledećem kolu sigurno pobedio i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Idemo na zlato! Viktor Nemeš se plasirao u finale na Mediteranskim igrama

    Rvač Proletera iz Zrenjanina Viktor Nemeš plasirao se u finale na Mediteranskim igrama u Oranu i danas se bori za zlato.

     

    Nemeš je u nedelju imao sjajan nastup. On je u grčko-rimskom stilu, u težinskoj kategoriji do 77kg, u prvom kolu pobedio Egipćanina Abuoelatu rezultatom 9:0, da bi u sledećem kolu sigurno pobedio i takmičara Kupija iz Albanije rezultatom 10:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nikola Kovačević osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu

     

    U polufinalu se sastao sa Grkom Prevolarakisom, pa je i njega sigurno pobedio i tako obezbedio plasman u finale.

     

    Viktor Nemeš danas nastupa u meču za zlatnu medalju, a meč je na programu u 18.50 časova prema vremenskoj zoni u Alžiru.

     

    – U ponedeljak će biti teško jer se rvem protiv domaćeg takmičara. Sad imam malo vremena da se spremim. Ali, idemo na zlato – poručio je Nemeš odmah nakon polufinalnog meča.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na 19. Mediteranskim igrama je nastupio i zrenjaninski karatista Đorđe Salapura. U kategoriji do 75kg, Salapura je već u prvom meču imao izuzetno teškog protivnika, prvaka Evrope Ermana Eltemura iz Turske, od koga je izgubio. Na taj način, karatista Zrenjanina je završio svoj nastup.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport