• Golman Radničkog Stefan Bačko: Mlada ekipa spremna za pobede (Foto)

    Prvi golman zrenjaninskog Radničkog Nemanja Radović i dalje je, zbog povrede, odsutan sa terena, a na golu ga je, u pripremnom periodu, uoči početka nove takmičarske sezone, zamenio devetnaestogodišnji Stefan Bačko.   Bačko je i tokom prošle sezone u Srpskoj ligi „Vojvodina“ u više navrata branio gol Radničkog na prvenstvenim utakmicama. Pojedinim sjajnim odbranama, ovaj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Golman Radničkog Stefan Bačko: Mlada ekipa spremna za pobede (Foto)

    Prvi golman zrenjaninskog Radničkog Nemanja Radović i dalje je, zbog povrede, odsutan sa terena, a na golu ga je, u pripremnom periodu, uoči početka nove takmičarske sezone, zamenio devetnaestogodišnji Stefan Bačko.

     

    Bačko je i tokom prošle sezone u Srpskoj ligi „Vojvodina“ u više navrata branio gol Radničkog na prvenstvenim utakmicama. Pojedinim sjajnim odbranama, ovaj 193 centimetra visoki momak je pokazao da trener Predrag Kandić i u narednom periodu može ozbiljno da računa na njega.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Maja Ognjenović po dolasku u Srbiju poručila: Bronza sija zlatnim sjajem!

     

    stefan bačko

     

    Prva utakmica na programu u subotu

     

    – Već mesec dana ozbiljno treniramo i pripremamo se za start nove takmičarske sezone. Prva utakmica nas očekuje u subotu, 14. avgusta, a igramo protiv Hajduka 1912 iz Kule, na njihovom terenu. U drugom kolu, 21. avgusta, bićemo domaćini Omladincu iz Novih Banovaca – kaže Stefan Bačko za portal zrenjaninski.com.

     

    Radnički je prošle subote gostovao u srpskoj prestonici, gde je imao generalnu probu sa OFK Beograd. Zrenjaninci su izgubili rezultatom 3:0.

     

    – Mislim da rezultat u ovom slučaju nije bio merilo igre. Bili smo bolji na terenu, ali su nam Beograđani iz kontranapada dali dva gola u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu bila je slična situacija. Imali smo dosta napada, ali su domaćini uspeli da nam daju još jedan gol, pa je utakmica završena rezultatom 3:0 – ističe Bačko.

     

    stefan bačko

     

    Prošlu takmičarsku sezonu, koju je Radnički završio na sedmom mestu na tabeli, mladi golman Zrenjaninaca ocenjuje kao uspešnu, s obzirom na to da je klub imao jednu od najmlađih ekipa u ligi.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Nadam se da ćemo u narednoj trci biti još bolji, a i ovog puta ćemo imati mladu ekipu, koju čine igrači iz Zrenjanina i okoline. Iz naše ekipe su u FK Inđija otišli Marko Kovačević i Stefan Gajilović, a pridružio nam se Petar Ilić. Takođe, sada je liga jača, jer će se umesto 20, takmičiti 16 klubova – zaključuje Stefan Bačko.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin