• Maja Ognjenović po dolasku u Srbiju poručila: Bronza sija zlatnim sjajem!

    Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, koja je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila bronzanu medalju, danas je stigla u Beogradu. Po dolasku u Srbiju, na konferenciji za medije koja je održana na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, prisutnima se prvo obratila kapitenka reprezentacije, Zrenjaninka Maja Ognjenović.   – Turnir nije bio lak. Samo mi znamo sa kakvim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Maja Ognjenović po dolasku u Srbiju poručila: Bronza sija zlatnim sjajem!

    Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, koja je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila bronzanu medalju, danas je stigla u Beogradu. Po dolasku u Srbiju, na konferenciji za medije koja je održana na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, prisutnima se prvo obratila kapitenka reprezentacije, Zrenjaninka Maja Ognjenović.

     

    – Turnir nije bio lak. Samo mi znamo sa kakvim preprekama smo se susretale na putu do bronzane medalje. U poređenju sa Rijom, rezultat je malo lošiji. Ali, ova bronzana medalja zaista sija zlatnim sjajem. Poraz od Amerike je bio težak, ali smo veoma srećne i ponosne što smo uspele da zabeležimo ovakav rezultat – izjavila je Maja Ognjenović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zurab doputovao u Srbiju: Osvajača olimpijske medalje dočekali trubači

     

    Najbolja zrenjaninska odbojkašica se osvrnula i na Olimpijske igre koje će biti održane u Parizu 2024. godine.

     

    – Volela bih da budem deo nacionalnog tima i 2024. godine, ali sada nije realno razmišljati o tome. Uvek je čast igrati za reprezentaciju Srbije, ali ima vremena do Pariza – rekla je Maja.

     

    Godinama unazad, naše odbojkašice prave velike uspehe, kako na evropskoj, tako i na svetskoj sceni. Nakon Olimpijskih igara u Riju i osvojene srebrne medalje, naše odbojkašice su nas obradovale još jednom – osvajanjem bronzane olimpijske medalje.

     

    Maja Ognjenović je, nakon osvojenog olimpijskog srebra u Rio de Žaneiru 2016. godine, zbirci trofeja dodala i drugu olimpijsku medalju. Time je stala među najuspešnije sportiste rođene i ponikle u Zrenjaninu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Osim dve olimpijske medalje, sa reprezentacijom Srbije osvojila je jedno svetsko i dva evropska prvenstva, kao i jedno drugo i jedno treće mesto na šampionatima Starog kontinenta.

     

    ženska odbojkaška reprezentacija srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport