• Ubojiti napadač Vladan Bala: Sečanjac kome se smeši blistava fudbalska karijera

    Na fudbalskom stadionu Gradnulica u Zrenjaninu u sredu je odigrana utakmica 24. kola Kadetske lige Vojvodine u kojoj su snage odmerili Mladost iz Lukićeva i OFK Vršac. Slavili su Vrščani rezultatom 1:0.   Jedan od članova ekipe OFK Vršac koji se istakao svojim ubojitim napadima na protivnički gol jeste Vladan Bala. Iako nosi dres srpskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ubojiti napadač Vladan Bala: Sečanjac kome se smeši blistava fudbalska karijera

    Na fudbalskom stadionu Gradnulica u Zrenjaninu u sredu je odigrana utakmica 24. kola Kadetske lige Vojvodine u kojoj su snage odmerili Mladost iz Lukićeva i OFK Vršac. Slavili su Vrščani rezultatom 1:0.

     

    Jedan od članova ekipe OFK Vršac koji se istakao svojim ubojitim napadima na protivnički gol jeste Vladan Bala. Iako nosi dres srpskog prvoligaša, ovaj momak, koji će u avgustu napuniti sedamnaest godina, zapravo je „naše gore list“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ostaju u eliti: Vaterpolo klub Proleter obezbedio opstanak u Super ligi Srbije

     

    Vladan je iz Sečnja i rođen je 6. avgusta 2006. godine. Fudbalom je počeo da se bavi u trećem razredu osnovne škole i igra na poziciji napadača. Prve fudbalske korake napravio je u zrenjaninskoj Akademiji Bambi, a zatim je prešao u Fudbalski klub Proleter 2006, takođe iz Zrenjanina. Već godinu dana je član OFK Vršac.

     

    – Fudbal treniram već sedam godina i za sada mi lepo ide. Poslednjih godinu dana sam u Vršcu. Već sam se navikao i zaista mi je odlično tamo – rekao je za portal zrenjaninski.com Vladan Bala.

     

    vladan bala

     

    Brat Jevrem velika podrška

     

    Njegova ekipa ove sezone takmiči se u Kadetskoj ligi Vojvodine. OFK Vršac se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa 45 bodova, dok je na prvom mestu novosadska Vojvodina, koja im beži za 15 bodova.

     

    – Cilj nam je da uđemo u Kadetsku ligu Srbije. Trenutno smo drugi na tabeli i za sada nam dobro ide. Imamo još dosta utakmica do kraja prvenstva i nadamo se najboljem – ističe naš mladi sagovornik.

     

    PROČITAJTE JOŠ: EVROPSKI FUDBAL – SVETSKE KVOTE! Meridian je spremio idealnu kombinaciju!

     

    Vladan je, inače, stariji brat Jevrema Bale, takođe uspešnog sportiste, odnosno takmičara Karate kluba Hercegovina Ipon iz Sečnja, koji je do sada osvojio blizu 70 medalja, o čemu je portal zrenjaninski.com već pisao.

     

    – Brat mi je velika podrška u svemu što radim, baš kao što sam i ja njemu – naglašava Vladan Bala.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport