• Godina za medalju: Rukometni savez Srbije izrazio zahvalnost Gradu Zrenjaninu

    Rukometni savez Srbije izrazio je veliku zahvalnost gradovima koji su tokom 2022. godine pomogli da se na najbolji mogući način predstave rukomet i naša zemlja, ali i institucije koje pomažu razvoju rukometa.   Predstavnicima ovih gradova, među kojima je i Zrenjanin, uručena su priznanja na novogodišnjem koktelu Rukometnog saveza Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Uzelac […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Godina za medalju: Rukometni savez Srbije izrazio zahvalnost Gradu Zrenjaninu

    Rukometni savez Srbije izrazio je veliku zahvalnost gradovima koji su tokom 2022. godine pomogli da se na najbolji mogući način predstave rukomet i naša zemlja, ali i institucije koje pomažu razvoju rukometa.

     

    Predstavnicima ovih gradova, među kojima je i Zrenjanin, uručena su priznanja na novogodišnjem koktelu Rukometnog saveza Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Uzelac proglašena za najperspektivniju odbojkašicu u Srbiji

     

    Grad Zrenjanin je bio domaćin ženskoj seniorskoj reprezentaciji u utakmicama protiv selekcija Turske, Švedske i Islanda kada su devojke ostvarile sve tri pobede i plasirale se na Evropsko prvenstvo.

     

    Novogodišnjem koktelu je prisustvovala generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković, koja je preuzela priznanje.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Priznanje joj je uručila predsednica Rukometnog saveza Srbije Milena Delić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin