• Aleksandra Uzelac proglašena za najperspektivniju odbojkašicu u Srbiji

    Zrenjaninka Aleksandra Uzelac, članica Železničara iz Lajkovca, proglašena je od strane Odbojkaškog saveza Srbije za najperspektivniju mladu odbojkašicu u državi u ovoj godini.   Njoj je priznanje uručeno na tradicionalnom novogodišnjem koktelu Odbojkaškog saveza Srbije, koji je održan u beogradskom hotelu Kraun Plaza. Na svečanosti su podeljene nagrade najboljim pojedincima, a goste je pozdravio predsednik […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aleksandra Uzelac proglašena za najperspektivniju odbojkašicu u Srbiji

    Zrenjaninka Aleksandra Uzelac, članica Železničara iz Lajkovca, proglašena je od strane Odbojkaškog saveza Srbije za najperspektivniju mladu odbojkašicu u državi u ovoj godini.

     

    Njoj je priznanje uručeno na tradicionalnom novogodišnjem koktelu Odbojkaškog saveza Srbije, koji je održan u beogradskom hotelu Kraun Plaza. Na svečanosti su podeljene nagrade najboljim pojedincima, a goste je pozdravio predsednik saveza Đula Mešter.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sportskim klubovima raspodeljena sredstva iz budžeta opštine Žitište

     

    Priznanje Aleksandri Uzelac, inače članici juniorske reprezentacije Srbije, uručila je proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović, koja je takođe rođena u Zrenjaninu.

     

    – Ovo priznanje je dodatna motivacija da nastavim da radim i da se trudim još više, kako bih u nastavku i sezone i karijere doprinela ovom sportu, svojoj državi i sebi. Mnogo mi znači nagrada, ona je za mene priznanje za sve što sam do sada postigla – izjavila je na svečanosti Aleksandra Uzelac, koja igra na poziciji primača servisa.

     

    Aleksandra je, inače, ranije nastupala za Odbojkaški klub Bagljaš 023 iz svog rodnog grada.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport