• Gest Fudbalskog kluba 2. oktobar izazvao mnoštvo pozitivnih reakcija!

    Gest pažnje i brige za svoje članove i simpatizere, koji je u uslovima vanrednog stanja načinio Fudbalski klub 2. oktobar iz Kumana, izazvao je mnoštvo pozitivnih reakcija.   – Želeli smo da pokažemo svojim sugrađanima i vernim navijačima da ih nismo zaboravili u ovim teškim trenucima koji su nas sve zatekli. Podelili smo, naime, oko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gest Fudbalskog kluba 2. oktobar izazvao mnoštvo pozitivnih reakcija!

    Gest pažnje i brige za svoje članove i simpatizere, koji je u uslovima vanrednog stanja načinio Fudbalski klub 2. oktobar iz Kumana, izazvao je mnoštvo pozitivnih reakcija.

     

    – Želeli smo da pokažemo svojim sugrađanima i vernim navijačima da ih nismo zaboravili u ovim teškim trenucima koji su nas sve zatekli. Podelili smo, naime, oko 120 zaštitnih maski sa grbom kluba. Ovaj naš potez, kojim smo hteli da iskažemo brigu i poštovanje za naše simpatizere, izazvao je lepe emocije. Jer, ni veliki klubovi, ni Crvena zvezda i Partizan, nisu se na ovakav način pokazali pred svojim navijačima – kaže za portal zrenjaninski.com Ivica Tubić, predsednik Fudbalskog kluba 2. oktobar.

     

    Pročitajte još: NENAD ANOVIĆ: Jedinstvo je na pragu istorijskog uspeha!

     

    Ovu lepu ideju osmislio je sportski direktor kluba Dušan Gvožđarev. Uprava ju je zdušno podržala i brzo sprovela u delo.

     

    – Bitno je i da, uprkos ograničenjima zbog vanrednog stanja, pokažemo da smo spremni za nastavak redovnih aktivnosti. I danas smo, uz poštovanje svih propisanih mera socijalnog distanciranja, nas nekoliko na stadionu. Kosimo i sređujemo teren i obavljamo neke poslove koji su neodložni ili neophodni – govori Tubić.

     

     

    On napominje da će i u narednim danima biti različitih poduhvata, uz poštovanje zdravstvenih standarda.

     

    – Svi čekamo normalizaciju stanja. Nama, ako sve bude u redu, krajem jula dolaze gosti iz Mađarske, iz gradića Tamašija, u uzvratnu posetu. Verujem da ćemo imati priliku da budemo dobri domaćini, kao što smo bili gosti u februaru ove godine – poručuje Ivica Tubić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport