• Veoma naporan i rezultatski uspešan vikend za zrenjaninske stonotenisere

    STK Železničar (Niš) – STK Banat 0:4 (7. kolo – subota, 7. decembar) STK Banat – STK Unirea (Uzdin) 4:1 (8. kolo – nedelja, 8. decembar) STK Stenes – STK Železničar 4:1 (8. kolo, nedelja, 8. decembar)   Veoma naporan i rezultatski uspešan vikend ostao je za stonoteniserima oba zrenjaninska kluba.   Branioci titule, ekipa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veoma naporan i rezultatski uspešan vikend za zrenjaninske stonotenisere

    STK Železničar (Niš) – STK Banat 0:4 (7. kolo – subota, 7. decembar)

    STK Banat – STK Unirea (Uzdin) 4:1 (8. kolo – nedelja, 8. decembar)

    STK Stenes – STK Železničar 4:1 (8. kolo, nedelja, 8. decembar)

     

    Veoma naporan i rezultatski uspešan vikend ostao je za stonoteniserima oba zrenjaninska kluba.

     

    Branioci titule, ekipa Banata, prvo je u subotu slavila u Nišu protiv Železničara maksimalnim rezultatom 4:0. Već narednog dana, pred domaćom publikom, u hali Medison, savladala je Unireu iz Uzdina sa 4:1. Imajući u vidu da je Crvena zvezda u derbiju 8. kola poražena od Radničkog iz Novog Sada rezultatom 4:2, stvorena je prava gužva na vrhu tabele. Sa skorom od po sedam pobeda i jednim porazom, tri ekipe dele deobu prve tri pozicije, što nam jasno govori da prvenstvo nije bilo zanimljivije nekoliko sezona unazad.

     

     

    S druge strane, nešto manje naporan vikend pred sobom su imali stonoteniseri Stenesa. Oni su se u okviru 8. kola Super lige Srbije, u nedelju, 8. decembra, u Medisonu sastali sa niškim Železničarem, direktnim konkurentom za plasman u plej of. Predvođena sjajnim Markom Popovićem i Nemanjom Đilasom, ekipa Stenesa zabeležila je pobedu od 4:1. Ništa manje nije postala zanimljiva ni borba za četvrtu poziciju koja vodi u plej of, pošto za to jedno mesto pretenduju čak tri ekipe. Pored Stenesa i Železničara, konkurent za plasman u top 4 ekipe sada je i subotički Spartak.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport