• Futsaleri SAS-a napravili korak napred ka zacrtanom cilju (Foto)

    KMF SAS – KMF RB Valjevo 4:2 (poluvreme 2:0)   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a ostvarila je u subotu, 7. marta, pred domaćom publikom, veoma bitnu pobedu nad ekipom KMF RB iz Valjeva. Na taj način je napravila korak napred ka zacrtanom ovosezonskom cilju, opstanku u drugoligaškom rangu takmičenja.   Velika tenzija viđena je među igračima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Futsaleri SAS-a napravili korak napred ka zacrtanom cilju (Foto)

    KMF SAS – KMF RB Valjevo 4:2 (poluvreme 2:0)

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a ostvarila je u subotu, 7. marta, pred domaćom publikom, veoma bitnu pobedu nad ekipom KMF RB iz Valjeva. Na taj način je napravila korak napred ka zacrtanom ovosezonskom cilju, opstanku u drugoligaškom rangu takmičenja.

     

    Velika tenzija viđena je među igračima obe ekipe na parketu Kristalne dvorane, jer su bodovi obema ekipama iz ovog duela bili veoma važni. Prvi strateg Zrenjaninaca Milivoj Batinica na ovom meču nije mogao da računa na dva ključna igrača, Živanova i Radenkovića, ali i pored toga, sjajni Zrenjaninci upisali su tri veoma bitna boda sa ovog susreta.

     

     

    Pročitajte još: ZRENJANINKE U RINGU: rEvolucija u borilačkim sportovima kreće danas!

     

    Pogotke za ekipu KMF SAS postigli su Damjan Damjanović u 2, Aleksandar Tomin u 19, Slađan Novković u 22. i Igor Aranitović u 30. minutu meča.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport