• Pobedom proslavili plasman u najviši rang takmičenja

    RK Proleter – RK Kolubara 43:38 (poluvreme 21:21)   Rukometaši zrenjaninskog RK Proleter pobedom u poslednjem kolu šampionata Super B lige za sezonu 2018/19 zajedno sa publikom su, uz trubače, proslavili plasman u najviši rang takmičenja.   Iako utakmica nije imala rezultatski značaj, s obzirom na to da su izabranici Ljubomira Obradovića kolo pre kraja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pobedom proslavili plasman u najviši rang takmičenja

    RK Proleter – RK Kolubara 43:38 (poluvreme 21:21)

     

    Rukometaši zrenjaninskog RK Proleter pobedom u poslednjem kolu šampionata Super B lige za sezonu 2018/19 zajedno sa publikom su, uz trubače, proslavili plasman u najviši rang takmičenja.

     

    Iako utakmica nije imala rezultatski značaj, s obzirom na to da su izabranici Ljubomira Obradovića kolo pre kraja obezbedili plasman u elitu, Zrenjaninci su se odličnom partijom dostojno oprostili od gledalaca u Kristalnoj dvorani. Pobedili su ekipu Kolubare iz Lazarevca rezultatom 43:38.

     

    U veoma efikasnoj igri najviše se istakao Momir Rnić, koji je postigao sedam pogodaka. Saša Terzić je postigao šest pogodaka, a Aleksa Gaćinović i Stanko Dimitrić su po pet puta zatresli mrežu gostiju.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    rk proleter

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport