• Fudbalerke Proletera se baš raspucale: Protivnički gol se tresao osam puta

    ŽFK Proleter (Zrenjanin) – ŽFK Voja Gačić (Pančevo) 8:0 (poluvreme 6:0)   Titula jesenjeg prvaka Druge ženske lige Srbije u fudbalu pripala je igračicama Proletera iz Zrenjanina. Nakon pet odigranih kola, u kojima su ostvarile maksimalan učinak, Zrenjaninke su se osamostalile na tabeli. One će sa liderske pozicije čekati početak prolećnog dela šampionata.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbalerke Proletera se baš raspucale: Protivnički gol se tresao osam puta

    ŽFK Proleter (Zrenjanin) – ŽFK Voja Gačić (Pančevo) 8:0 (poluvreme 6:0)

     

    Titula jesenjeg prvaka Druge ženske lige Srbije u fudbalu pripala je igračicama Proletera iz Zrenjanina. Nakon pet odigranih kola, u kojima su ostvarile maksimalan učinak, Zrenjaninke su se osamostalile na tabeli. One će sa liderske pozicije čekati početak prolećnog dela šampionata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tri fudbalerke SUŽF Stajićevo među najboljim pionirkama Vojvodine (Foto)

     

    Zrenjaninske crveno-bele ubedljivo su u sredu, 21. oktobra, na svom stadionu savladale ekipu ŽFK Voja Gačić iz Pančeva sa 8:0, u zaostaloj utakmici 1. kola.

     

    Golove za Proleter postigle su trostruki strelac Dragana Jolović, kao i Sofija Gavrilović, Milena Nikolić, Danica Bjekić, Katarina Zlatković i Jelena Bunjevački, koje su se po jednom upisale u listu strelaca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport