• Fudbaleri Radničkog pretrpeli prvi poraz u pripremnom periodu

    ASU Politehnica Timisoara – FK Radnički 3:1 (poluvreme 1:1)   Fudbaleri Radničkog pretrpeli su prvi poraz u pripremnom periodu. Oni su, naime, u sredu, 12. februara, u četvrtoj prijateljskoj utakmici, u rumunskom gradu Temišvaru, izgubili od ekipe Politehnike rezultatom 3:1.   Kako bi oba trenera mogla da daju šansu što većem broju igrača, meč je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Radničkog pretrpeli prvi poraz u pripremnom periodu

    ASU Politehnica Timisoara – FK Radnički 3:1 (poluvreme 1:1)

     

    Fudbaleri Radničkog pretrpeli su prvi poraz u pripremnom periodu. Oni su, naime, u sredu, 12. februara, u četvrtoj prijateljskoj utakmici, u rumunskom gradu Temišvaru, izgubili od ekipe Politehnike rezultatom 3:1.

     

    Kako bi oba trenera mogla da daju šansu što većem broju igrača, meč je odigran u formatu dva poluvremena po pedeset minuta. Trener zrenjaninskih crveno-crnih opredelio se na nešto čvršću i agresivniju igru. Stoga ne čudi činjenica da su pojedini mediji iz Rumunije ovaj meč okarakterisali kao sve drugo samo ne „prijateljski“.

     

    Pročitajte još: KUP JE NAŠ: Zrenjaninski SAS je vladar Vojvodine! (Foto)

     

    Jedini pogodak za izabranike Predraga Kandića postigao je Mehmed Avdić u 32. minutu prvog poluvremena iz slobodnog udarca sa oko 20 metara, izjednačivši u tom momentu rezultat na 1:1.

     

    Seriju prijateljskih utakmica fudbaleri Radničkog će nastaviti već u subotu. Tada im sledi provera protiv OFK Bečej.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport