• Luka Cvetićanin poručuje iz Kadiza: Spreman sam da zaigram na višem nivou

    Dvadesetogodišnji Zrenjaninac Luka Cvetićanin ove sezone takmiči se u drugom timu Kadiza, koji trenutno zauzima jedanaesto mesto na tabeli Segunda Federación.   Krilni napadač, koji je prethodno nastupao za Partizan i Voždovac, a u Super ligi Srbije zvanično zaigrao sa 16 godina u dresu „zmajeva“, na utakmici protiv Mladosti iz Lučana, u avgustu 2021. godine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Luka Cvetićanin poručuje iz Kadiza: Spreman sam da zaigram na višem nivou

    Dvadesetogodišnji Zrenjaninac Luka Cvetićanin ove sezone takmiči se u drugom timu Kadiza, koji trenutno zauzima jedanaesto mesto na tabeli Segunda Federación.

     

    Krilni napadač, koji je prethodno nastupao za Partizan i Voždovac, a u Super ligi Srbije zvanično zaigrao sa 16 godina u dresu „zmajeva“, na utakmici protiv Mladosti iz Lučana, u avgustu 2021. godine je postao član Fudbalskog kluba Kadiz. Trenutno je u razvojnom timu i veruje da je spreman da zaigra na višem nivou.

     

    – Ovde mi je odlično, a Španija je definitivno fudbalska zemlja. Trenutno igram u razvojnom timu i fudbal se ovde razlikuje od onog u Srbiji. Dosta je brži ritam i fudbal je direktniji. Aktuelna sezona nije baš najbolja, jer se ekipa bori za prvoligaški status. U ovakvoj ligi, kao što je španska, veliki je uspeh biti prvoligaš – poručio je iz Španije za portal zrenjaninski.com Luka Cvetićanin.

     

    PROČITAJTE JOŠ: SPECIJALNA PONUDA SAMO U APRILU: Saznaj šta ti to Meridian novo donosi!

     

    Luka se ove godine još uvek nije upisao u listu strelaca, ali je bilo puno prilika i asistencija. Stoga se nada da će i golovi brzo početi da se ređaju.

     

    – Navikao sam se na Španiju. Naučio sam jezik i slobodno vreme pokušavam da iskoristim na najbolji mogući način, kako bih što više napredovao. Trudim se da što više treniram, ali i da se družim sa prijateljima koje sam ovde stekao – ističe Cvetićanin.

     

    luka cvetićanin
    Foto: Privatna arhiva/Ustupljene fotografije

     

    Veruje da će ponovo biti deo reprezentacije

     

    Nekadašnji kapiten kadetske reprezentacije Srbije kaže da redovno prati našu selekciju i da je njen najvatreniji navijač. Veruje da će ponovo biti deo reprezentacije kada počne da postiže golove za neku od ekipa koje se takmiče na višem nivou.

     

    – To bi, kroz pozajmicu, ili na neki drugi način, moglo da se desi već od leta ove godine. Verujem da sam spreman za to – poručuje jedan od najtalentovanijih igrača generacije rođene 2003. godine i jedan je od bisera srpskog fudbala.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za kraj, osvrnuo se i na svoj rodni grad.

     

    – Zrenjanin je moj grad i sigurno je da ću na kraju sezone doći tamo da vreme provedem sa svojom porodicom i prijateljima – naglasio je Luka Cvetićanin.

     

    luka cvetićanin
    Foto: Privatna arhiva/Ustupljene fotografije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]