• Fudbaleri Hendi sporta sedmi put uzastopno državni prvaci Specijalne olimpijade Srbije

    Fudbaleri Hendi sporta iz Zrenjanina su, sedmi put uzastopno, državni prvaci Specijalne olimpijade Srbije u prvoj diviziji.   Do nove šampionske titule stigli su ubedljivim pobedama u prvoj diviziji nad ekipa Mladosti iz Pirota (5:2), Palestre iz Kruševca (8:1) i Klikera iz Pančeva (9:0).   PROČITAJTE JOŠ: Mladi odbojkaši ostvarili veliki uspeh: Pretpioniri Proletera treći […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Hendi sporta sedmi put uzastopno državni prvaci Specijalne olimpijade Srbije

    Fudbaleri Hendi sporta iz Zrenjanina su, sedmi put uzastopno, državni prvaci Specijalne olimpijade Srbije u prvoj diviziji.

     

    Do nove šampionske titule stigli su ubedljivim pobedama u prvoj diviziji nad ekipa Mladosti iz Pirota (5:2), Palestre iz Kruševca (8:1) i Klikera iz Pančeva (9:0).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mladi odbojkaši ostvarili veliki uspeh: Pretpioniri Proletera treći na prvenstvu Srbije

     

    – Moji momci godinama unazad ostvaruju najbolje rezultate u fudbalu. Sa gol razlikom 22:3 u našu korist, svaki trener bi bio prezadovoljan, jer taj rezultat govori o dominaciji naših igrača u odnosu na protivničke ekipe. Da se momci nisu na trenutke previše opustili i povremeno igrali malo neozbiljno, rezultat bi bio još ubedljiviji. Ali, titula je tu i čestitam svima na njoj – kaže za portal zrenjaninski.com trener Hendi sport kluba Borislav Nuhanović.

     

    fudbaleri hendi sporta

     

    Za ekipu Hendi sporta nastupali su Vlada Erdeljan, Peđa Nikolić, Borko Spalević, Filip Bartole, Ivan Živkov, Agron i Emrah Zećiri i Dalibor Berković.

     

    Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u fudbalu za muškarce održano je na terenu Sportskog centra Mala Amerika. Domaćin ovog takmičenja bio je Hendi sport klub. Na turniru je učestvovalo osam ekipa koje se takmiče u sistemu Specijalne olimpijade Srbije.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ovom prilikom želim da se zahvalim volonterima Crvenog krsta, Organizaciji fudbalskih sudija grada Zrenjanina, kao i volonterima Dečijeg centra „Smajli“, koji su nam odani prijatelji u organizaciji naših sportskih susreta – istakao je Nuhanović.

     

    filip bartole

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport