• Fudbaler poklonio dres nigerijske reprezentacije predsedniku i dekanu

    Fudbaler Rafael Remigus Governor uručio je lep poklon Branislavu Laziću, predsedniku Fudbalskog kluba Omladinac FAM iz Botoša, i dekanu FAM-a Goranu Kvrgiću.   Rafael, mladi 24-godišnji fudbaler iz Nigerije, poklonio je dres te reprezentacije čelniku FK Omladinac Botoš Branislavu Laziću i dekanu Fakulteta za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca Goranu Kvrgiću. Na dresovima su, naravno, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaler poklonio dres nigerijske reprezentacije predsedniku i dekanu

    Fudbaler Rafael Remigus Governor uručio je lep poklon Branislavu Laziću, predsedniku Fudbalskog kluba Omladinac FAM iz Botoša, i dekanu FAM-a Goranu Kvrgiću.

     

    Rafael, mladi 24-godišnji fudbaler iz Nigerije, poklonio je dres te reprezentacije čelniku FK Omladinac Botoš Branislavu Laziću i dekanu Fakulteta za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca Goranu Kvrgiću. Na dresovima su, naravno, i prezimena darovanih, a dekan Kvrgić zaradio je čistu desetku.

     

    Pročitajte još: SAS eliminisan iz Kupa Srbije, Beograđani postigli gol više (Foto)

     

    – Ovo je lep gest fudbalera kojeg smo primili kao najrođenijeg i koji se veoma brzo uklopio u našu sredinu. On je, inače, srpski zet. Živi sa porodicom u Beogradu, ali uspešno nastupa za botoški Omladinac FAM. Ukazujemo mu puno poverenje, a on ceni naš pošten i fer odnos – napominje Branislav Lazić u izjavi za portal zrenjaninski.com.

     

    Governor je, inače, bivši omladinski reprezentativac Nigerije. U međuvremenu je stekao i srpsko državljanstvo. Sada je rešen da karijeru gradi u dresu kluba koji se pre samo nekoliko dana okitio titulom pobednika Kupa Fudbalskog saveza Zrenjanina.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport