• FOTO IZVEŠTAJ: Spektakularno finale Kupa Vojvodine u rukometu!

    Finale Kupa Vojvodine u rukometu, u kojem su se sastali zrenjaninski Proleter i novobečejsko Jedinstvo, odisalo je pravim borbenim duhom od prvog do poslednjeg minuta utakmice.   Rukometaši Proletera su uspeli u spektakularnoj završnici, golom Nenada Todorova, da izvojevaju pobedu. Rezultat je bio 25:26 u korist Zrenjaninaca.   Finale Kupa Vojvodine odigrano je sinoć u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FOTO IZVEŠTAJ: Spektakularno finale Kupa Vojvodine u rukometu!

    Finale Kupa Vojvodine u rukometu, u kojem su se sastali zrenjaninski Proleter i novobečejsko Jedinstvo, odisalo je pravim borbenim duhom od prvog do poslednjeg minuta utakmice.

     

    Rukometaši Proletera su uspeli u spektakularnoj završnici, golom Nenada Todorova, da izvojevaju pobedu. Rezultat je bio 25:26 u korist Zrenjaninaca.

     

    Finale Kupa Vojvodine odigrano je sinoć u prepunoj dvorani Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, gde je vladala spektakularna atmosfera.

     

     

    Sjajni golman Proletera Marko Gaćinović ocenio je u izjavi za portal zrenjaninski.com da je od samog početka utakmica bila tvrda i neizvesna.

     

    – Borili smo se i dali smo svoj maksimum. Kraj je jesenjeg dela sezone, imali smo dosta utakmica i stiže nas polako i umor. Jesenji deo prvenstva završili smo osvajanjem Kupa Vojvodine. Do sada smo dolazili do finala, ali nam je titula izmicala – kazao je Gaćinović.

     

     

    Nenad Todorov, strelac poslednjeg gola na utakmici, koji je odveo Zrenjanince na pobedničko postolje, takođe je izneo svoje impresije.

     

    – Od početka je utakmica bila jako teška za nas, a verujem i za protivnike. Borili smo se od prvog do poslednjeg minuta. Imali smo želje, borbenost je bila na visokom nivou. A na kraju smo imali i sreće – ocenio je Todorov u izjavi za naš portal.

     

    Pročitajte još: UTAKMICA ZA PAMĆENJE: Proleter osvojio Kup Vojvodine u rukometu!

     

    Ekipa portala zrenjaninski.com sinoć je bila na licu mesta. U nastavku pogledajte šta smo zabeležili na utakmici.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški  

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport