• Finale Kupa Vojvodine: Radnički ide u Bačku Palanku po pobednički pehar

    Finale Kupa Vojvodine biće održano danas, s početkom u 17 časova, na stadionu „Slavko Maletin – Vava“ u Bačkoj Palanci. U finalu se sastaju FK Radnički iz Zrenjanina i FK Jedinstvo iz Rumenke.   Tim povodom je u prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV) održan organizacioni sastanak.   Generalni sekretar FSV Miodrag Cvijić upoznao je učesnike […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Finale Kupa Vojvodine: Radnički ide u Bačku Palanku po pobednički pehar

    Finale Kupa Vojvodine biće održano danas, s početkom u 17 časova, na stadionu „Slavko Maletin – Vava“ u Bačkoj Palanci. U finalu se sastaju FK Radnički iz Zrenjanina i FK Jedinstvo iz Rumenke.

     

    Tim povodom je u prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV) održan organizacioni sastanak.

     

    Generalni sekretar FSV Miodrag Cvijić upoznao je učesnike finala i predstavnike medija o aktivnostima koje povodom ove značajne utakmice preduzima Fudbalski savez Vojvodine. Cvijić je izrazio očekivanja da će se svi učesnici ponašati odgovorno zbog trenutne epidemiološke situacije. Ujedno je poželeo ekipama puno sreće u velikom finalu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kadeti i omladinci: Proleter remizirao, Radnički slavio u oba meča (Foto)

     

    Nadležni organi Fudbalskog saveza Vojvodine odredili su službena lica za finalnu utakmicu.

     

    Kako je najavljeno, finale Kupa Vojvodine će suditi Tomislav Mudrinić iz Bačke Palanke. Pomoćne sudije na utakmici biće Slobodan Danilović iz Bača i Bojan Laluja iz Crvenke.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport