• Odbojkašice Kleka poražene od aktuelnog šampiona (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Železničar (Lajkovac) 2:3 (18:25, 25:20, 22:25, 25:19, 11:15)   Odbojkašice Kleka poražene su u petak, 14. februara, pred domaćom publikom, od aktuelnog šampiona, ekipe ŽOK Železničar iz Lajkovca. Duel poslednjeg, 18. kola regularnog dela šampionata, iako obema ekipama nije imao rezultatski značaj, s obzirom na to da nije mogao da promeni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašice Kleka poražene od aktuelnog šampiona (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Železničar (Lajkovac) 2:3 (18:25, 25:20, 22:25, 25:19, 11:15)

     

    Odbojkašice Kleka poražene su u petak, 14. februara, pred domaćom publikom, od aktuelnog šampiona, ekipe ŽOK Železničar iz Lajkovca. Duel poslednjeg, 18. kola regularnog dela šampionata, iako obema ekipama nije imao rezultatski značaj, s obzirom na to da nije mogao da promeni trenutno stanje na tabeli, doneo je veoma neizvesan meč u pet setova. Izabranice Zorana Pavlovića u dva navrata uspevale su da dostignu rezultatsku prednost gošći iz Lajkovca, ali to nije bilo dovoljno da dođu i do potpunog preokreta.

     

     

    Nakon završetka regularnog dela šampionata, Klečanke čvrsto drže sedmu poziciju na tabeli sa sakupljenih 19 bodova. Stoga imaju velike šanse da obezbede opstanak u plej autu.

     

    Pročitajte još: Sporto zimski kup okupio u Zrenjaninu više od 700 malih fudbalera (Foto)

     

    Najraspoloženija u domaćoj ekipi bila je Tamara Miljević sa zabeleženih 25 direktnih poena. Kod Klečanki su se takođe istakle Nataša Savović sa 22 i Nevena Džamić sa 14 realizacija.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport