Sport Vesti Zrenjanin

EKSKLUZIVNO: Zrenjanin domaćin internacionalnog MMA spektakla!

mma
Foto: SBC

Internacionalni MMA spektakl, u organizaciji Serbian Battle Championship-a (SBC), biće održan u Zrenjaninu, u Kristalnoj dvorani, u subotu, 19. oktobra, ekskluzivno saznaje portal zrenjaninski.com!

 

Kako saznajemo od organizatora, glavna borba biće za pojas šampiona u velter kategoriji. A u oktagonu će nastupiti Vladislav Kančev iz Bugarske i Naser Kalantari iz Irana.

 

Publika će imati priliku da vidi i borce iz Brazila, Rusije, Austrije, kao i iz Srbije. Najavljeno je da će, između ostalih, nastupiti Givago Francisco iz Brazila, Maxim Kolosov i Oleg Manzhuev iz Rusije, kao i Tarhan Ibragimov iz Austrije. Takođe, publika će moći da vidi i Danijela Špoljarića iz Subotice i Tomislava Milića iz Zrenjanina.

 

Za sada se još uvek utvrđuju detalji turnira u jednom od najpopularnijih borilačkih sportova. Prema poslednjim informacijama, najverovatnije će biti održano devet borbi.

 

Pročitajte još: Trkači, pomozite OŠ „Petar Petrović Njegoš“ da pobedi u izazovu

 

Ovaj MMA spektakl počinje u 20 časova, a ulaznice koštaju 500 dinara.

 

– Drago nam je da dolazimo u Zrenjanin. SBC je došao do statusa jedne od najboljih MMA organizacija u Evropi i okupljamo zaista kvalitetne borce. U to će moći da se uveri i publika u Zrenjaninu – izjavio je za portal zrenjaninski.com Nikola Rupić iz organizacije Serbian Battle Championship.

 

mma

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM