• Ekipa FK Zadrugar pobednik Kupa veterana Lazarevo 2020.

    Ekipa FK Zadrugar pobednik je Kupa veterana Lazarevo 2020, koji je održan prošlog vikenda u ovom selu.   Veterani kluba iz Lazareva u finalu su savladali ekipu Mladosti iz Banatskog Despotovca, koja je morala da se zadovolji drugim mestom. Trećeplasirani su bili veterani Gradnulice.   Osim pomenuta tri kluba, u utakmicama, koje su se igrale […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ekipa FK Zadrugar pobednik Kupa veterana Lazarevo 2020.

    Ekipa FK Zadrugar pobednik je Kupa veterana Lazarevo 2020, koji je održan prošlog vikenda u ovom selu.

     

    Veterani kluba iz Lazareva u finalu su savladali ekipu Mladosti iz Banatskog Despotovca, koja je morala da se zadovolji drugim mestom. Trećeplasirani su bili veterani Gradnulice.

     

    Osim pomenuta tri kluba, u utakmicama, koje su se igrale po sistemu 7+1, učestvovali su i Radnički, Banat i Petlić iz Zrenjanina.

     

    Pročitajte još: Savo Milošević pozvao mladog Zrenjaninca u seniorski tim Partizana

     

    Pobednički tim FK Zadrugar činili su Marković, Žuža, Jeremić, Pjevčević, Rajić, Međo, Jeftić, Grbušić, Popović, Vidić, Vidaković, Kenđa i Simanić. Pobednički pehar najboljoj ekipi uručio je bivši predsednik Fudbalskog kluba Proleter Borko Kovač koji, inače, već četiri godine vodi ligu veterana.

     

    „Sudije, na čelu sa mladom nadom Danijelom Miljuš, odlično su odradile svoj posao. Organizacija kupa je prošla u najboljem redu, za šta su zaslužni inicijatori takmičenja – predsednik FK Zadrugar Jovo Žuža i predsednik veterana Zadrugara Rade Marković. Oni su na sebi svojstven način fantastično odradili posao“, objavila je Mesna zajednica Lazarevo.

     

    Rade Marković je ocenio da je veliki broj fudbalskih zaljubljenika uživao u fer igri veterana. On je izrazio nadu da će ovaj kup u Lazarevu postati tradicionalan.

     

    Foto: MZ Lazarevo

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport