• Edvin Eleven na spisku selektora omladinske reprezentacije Srbije

    Jedan od najtalentovanijih mladih zrenjaninskih fudbalera Edvin Eleven dobio je poziv selektora omladinske reprezentacije Srbije Igora Spasića da učestvuje na predstojećim mini-pripremama.   Pripreme će biti održane od 8. do 12. novembra u Kovilovu. Orlići (generacija 2002. i mlađi) prave planove i uigravaju se za kvalifikacioni turnir u Holadniji, planiran za mart 2021, za plasman […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Edvin Eleven na spisku selektora omladinske reprezentacije Srbije

    Jedan od najtalentovanijih mladih zrenjaninskih fudbalera Edvin Eleven dobio je poziv selektora omladinske reprezentacije Srbije Igora Spasića da učestvuje na predstojećim mini-pripremama.

     

    Pripreme će biti održane od 8. do 12. novembra u Kovilovu. Orlići (generacija 2002. i mlađi) prave planove i uigravaju se za kvalifikacioni turnir u Holadniji, planiran za mart 2021, za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. Tokom novembarskog okupljanja neće biti prijateljskih utakmica.

     

    Na spisku selektora Igora Spasića nalazi se 27 imena, a među njima je i napadač Fudbalskog kluba TSC Edvin Eleven.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tata na terenu: Prvotimac Vojvodine Ognjen Đuričin ostvario se u ulozi oca

     

    Momak koji je rođen 25. marta 2002. u Zrenjaninu član kluba iz Bačke Topole postao je ove godine, u letnjem prelaznom roku.

     

    Prve fudbalske korake Edvin je napravio sa šest godina, u zrenjaninskom FK Petlić. Potom je otišao u Vojvodinu, odatle u Crvenu zvezdu, a sada je član TSC.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport