• Džudisti Proletera zaokružili godinu polaganjem za učeničke pojaseve

    Poslednji vikend u godini, već po tradiciji, u Omladinskom džudo klubu Proleter iz Zrenjanina rezervisan je za polaganje za učeničke pojaseve.   PROČITAJTE JOŠ: Novobečejci protiv Novosađana u finalu Kupa Vojvodine u futsalu   Tako je bilo i u subotu, 26. decembra, kada su se u sali Doma borilačkih sportova Partizan, po poslednji put u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudisti Proletera zaokružili godinu polaganjem za učeničke pojaseve

    Poslednji vikend u godini, već po tradiciji, u Omladinskom džudo klubu Proleter iz Zrenjanina rezervisan je za polaganje za učeničke pojaseve.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novobečejci protiv Novosađana u finalu Kupa Vojvodine u futsalu

     

    Tako je bilo i u subotu, 26. decembra, kada su se u sali Doma borilačkih sportova Partizan, po poslednji put u 2020. godini, okupili mladi džudisti. Pred komisijom koju su činili Bogdan Šuica, Nenad Janjić i Miloš Padejski prikazali su stečeno znanje.

     

     

    – Četrdeset kandidata je pred komisijom polagalo za učeničke pojaseve. Svi kandidati su položili, a neki, koji su polagali za žuti, pokazali su znanje koje im je omogućilo da uslovno, uz proveru nakon tri meseca, kroz trening i usavršavanje sa trenerima, dobiju i oranž pojas. Veoma smo zadovoljni radom u ovoj godini, ali ostaje žal što nisu održana sva takmičenja. Na tim otkazanim takmičenjima imali smo i najveće ambicije. Ostaje i žal zbog otkazivanja Super lige za seniore i prvenstva države za mlađe pionire – izjavio je Tomislav Kohajm, trener zrenjaninskog OJK Proleter.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport