• Džudista Proletera Nikola Medan vicešampion Srbije

    Nikola Medan, takmičar Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina, vicešampion je Srbije u kategoriji starijih dečaka do 60 kilograma.   Nikola Medan je ovu prestižnu titulu osvojio na državnom prvenstvu za starije dečake i devojčice, rođene 2007. i 2008. godine. Prvenstvo je za vikend održano u Beogradu.   PROČITAJTE JOŠ: Uspešna nedelja za plivače Proletera: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudista Proletera Nikola Medan vicešampion Srbije

    Nikola Medan, takmičar Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina, vicešampion je Srbije u kategoriji starijih dečaka do 60 kilograma.

     

    Nikola Medan je ovu prestižnu titulu osvojio na državnom prvenstvu za starije dečake i devojčice, rođene 2007. i 2008. godine. Prvenstvo je za vikend održano u Beogradu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uspešna nedelja za plivače Proletera: Aćin blizu Tokija, pioniri ekipni prvaci

     

    Na prvenstvu se takmičilo 232 mladih džudista iz 66 klubova.

     

    I ostali takmičari Proletera postigli su zapažene rezultate. Andrej Ankić je zauzeo peto mesto u kategoriji do 55 kilograma. Anja Kuručev je osvojila sedmo mesto u kategoriji do 57 kilograma, a Vuk Tankosić istu poziciju u kategoriji do 50 kilograma.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Sledi nam period bez takmičenja, sve do septembra, ali nas očekuju klupsko prvenstvo 26. juna i letnje pripreme za drugi deo godine. U drugoj polovini godine očekuje nas prvenstvo Srbije za mlađe kadete, mlađe seniore i mlađe dečake i devojčice. Na programu je i nekoliko međunarodnih turnira, kao i kruna sezone, Super džudo liga Srbije – kaže Tomislav Kohajm, trener u Proleteru.

     

    prvenstvo srbije u džudou

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport