• Dvojica Zrenjaninaca u reprezentaciji koja je podigla pobednički pehar

    Dvojica Zrenjaninaca, Marko Andrić i Vojin Medarević, članovi su mlade košarkaške reprezentacije Srbije U20, koja je osvojila prvo mesto na Evropskom prvenstvu B divizije. Selekcija igrača rođenih 2002. godine i mlađih u finalu je savladala Island rezultatom 81:67.   Tim koji vodi trener Vladimir Jovanović tako je bez poraza završio turnir u Tbilisiju.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dvojica Zrenjaninaca u reprezentaciji koja je podigla pobednički pehar

    Dvojica Zrenjaninaca, Marko Andrić i Vojin Medarević, članovi su mlade košarkaške reprezentacije Srbije U20, koja je osvojila prvo mesto na Evropskom prvenstvu B divizije. Selekcija igrača rođenih 2002. godine i mlađih u finalu je savladala Island rezultatom 81:67.

     

    Tim koji vodi trener Vladimir Jovanović tako je bez poraza završio turnir u Tbilisiju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sečanj sinoć bio domaćin borilačkog spektakla SBC Revenge

     

    Samim plasmanom u finale Evropskog prvenstva B divizije naši momci su ostvarili zacrtani cilj – povratak u A diviziju. Međutim, želeli su da sjajne partije u Tbilisiju krunišu i konačnim trijumfom. U nameri su i uspeli, iako se Island pokazao kao vrlo neugodan rival, koji je takođe želeo da pobedom stavi tačku na ovo takmičenje.

     

    Luka Paunović je sa 17 poena bio najefikasniji, Aleksa Kovačević je dodao 15, na poen manje stali su Vojin Medarević i Mihailo Mušikić.

     

    mlada košarkaška reprezentacija
    Foto: FIBA/Košarkaški savez Srbije

     

    Marko Andrić i Vojin Medarević su u rodnom Zrenjaninu načinili prve košarkaške korake i tim povodom je gradonačelnik Simo Salapura uputio čestitku njima, ali i celoj mladoj reprezentaciji.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ovaj uspeh je još jedna potvrda da je Srbija zemlja košarke, ali i da je Zrenjanin i dalje rasadnik košarkaških talenata. Čestitam Andriću, Medareviću i ostalim našim mladim reprezentativcima na ovom sjajnom rezultatu. Želim im uspešnu košarkašku karijeru i još trofeja i u seniorskom uzrastu – poručio je Salapura.

     

    mlada košarkaška reprezentacija
    Foto: FIBA/Košarkaški savez Srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport