• Dve bronze za karatiste Zrenjanina na školskom prvenstvu Vojvodine

    Proteklog vikenda Inđija je bila domaćin kvalifikacionog takmičenja učenika osnovnih i srednjih škola na teritoriji Vojvodine za školsko prvenstvo Srbije, koje se održava pod pokroviteljstvom Saveza za školski sport Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Boris Nemet trećeplasirani na seniorskom prvenstvu Srbije u džudou   Karate klub Zrenjanin učestvovao je sa četiri učenika, koji su imali zapažen […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dve bronze za karatiste Zrenjanina na školskom prvenstvu Vojvodine

    Proteklog vikenda Inđija je bila domaćin kvalifikacionog takmičenja učenika osnovnih i srednjih škola na teritoriji Vojvodine za školsko prvenstvo Srbije, koje se održava pod pokroviteljstvom Saveza za školski sport Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boris Nemet trećeplasirani na seniorskom prvenstvu Srbije u džudou

     

    Karate klub Zrenjanin učestvovao je sa četiri učenika, koji su imali zapažen nastup. Oni su se kvalifikovali na pomenuto takmičenje, što je i bio osnovni cilj.

     

    Bronzane medalje osvojili su Rastko Marković iz OŠ „Jovan Dučić“ u Kleku, u kategoriji 5-6. razred -40 kg, kao i Vuk Prica, učenik Zrenjaninske gimnazije, u kategoriji I-II razred +70 kg.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Mihajlo Bogdanović (OŠ „Jovan Dučić“ Klek) i Milica Ognjenović (OŠ „2. oktobar“ Zrenjanin) ovog puta su, i pored odličnog nastupa, ostali bez medalja.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport