• Boris Nemet trećeplasirani na seniorskom prvenstvu Srbije u džudou

    Takmičar Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina Boris Nemet osvojio je treće mesto i bronzanu medalju na seniorskom prvenstvu Srbije u džudou.   Prvenstvo je održano u beogradskoj hali „Šumice“, a za medalje se borilo 188 takmičara – 133 seniora i 55 seniorki. Nastupali su najbolji džudisti iz naše zemlje i na taj način je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Boris Nemet trećeplasirani na seniorskom prvenstvu Srbije u džudou

    Takmičar Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina Boris Nemet osvojio je treće mesto i bronzanu medalju na seniorskom prvenstvu Srbije u džudou.

     

    Prvenstvo je održano u beogradskoj hali „Šumice“, a za medalje se borilo 188 takmičara – 133 seniora i 55 seniorki. Nastupali su najbolji džudisti iz naše zemlje i na taj način je kvalitet prvenstva podignut na najviši nivo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Milan Piperski: Do juče nismo ni znali da nešto ovakvo postoji na planeti!

     

    Boris Nemet je nastupio u kategoriji do 100 kilograma, gde je bila jaka konkurencija. Ovo je njegova druga seniorska medalja u karijeri.

     

    – Boris je ponovo pokazao da ima kvalitet i za viši plasman – prokomentarisao je trener OJK Proleter Tomislav Kohajm.

     

    Omladinski džudo klub Proleter, inače, nastupio je sa osam takmičara, od kojih su samo Boris Nemet i Stevan Niškanović po godištu seniori.

     

    seniorsko prvenstvo srbije u džudou

     

    Ostali zrenjaninski takmičari su kadeti i juniori i učešće na prvenstvu bio im je svojevrsni test. Pružila im se mogućnost da iskuse kako izgleda atmosfera na velikom takmičenju.

     

    Marko Delić, takmičar u kategoriji do 100 kilograma, osvojio je sedmo mesto, baš kao i Stevan Niškanović, u kategoriji do 81 kilogram.

     

    Ostali takmičari nisu ostvarili plasman.

     

    Nastupima džudista zadovoljan je njihov trener Tomislav Kohajm.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Naredno zvanično prvenstvo za džudiste je vojvođansko prvenstvo za juniore, koje je i kvalifikaciono za prvenstvo Srbije. Takmičenja su zakazana za kraj aprila, odnosno početak maja.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport