• Dva takmičenja, mnogo dobrih borbi i pregršt medalja

    Uspešan vikend ostao je za džudistima OJK Proleter. Dva takmičenja, mnogo dobrih borbi, pregršt medalja…   Sa juniorskim timom Zrenjaninci su u subotu, 29. februara, nastupili na Prvenstvu Vojvodine koje je održano u Stepanovićevu. Od šestorice takmičara OJK Proleter, koji su se našli na tatamiju, njih četvorica su uspela da se domognu pobedničkog postolja.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dva takmičenja, mnogo dobrih borbi i pregršt medalja

    Uspešan vikend ostao je za džudistima OJK Proleter. Dva takmičenja, mnogo dobrih borbi, pregršt medalja…

     

    Sa juniorskim timom Zrenjaninci su u subotu, 29. februara, nastupili na Prvenstvu Vojvodine koje je održano u Stepanovićevu. Od šestorice takmičara OJK Proleter, koji su se našli na tatamiju, njih četvorica su uspela da se domognu pobedničkog postolja.

     

    Srebrnim medaljama okitili su se Dušan Ludoški i Mihajlo Vujović, dok su se bronze našle oko vrata Milana Bulaje i Petra Nikolina.

     

    Pročitajte još: Odličan nastup Zrenjaninaca na Prvenstvu Vojvodine za pionire i nade

     

    Već narednog dana, takmičari mlađih uzrasnih kategorija svoje veštine pokazali su na Međunarodnom džudo turniru održanom u Srbobranu. Zrenjaninci su uspeli da se domognu čak sedam medalja. Prva mesta u svojim težinskim kategorijama osvojili su Lenka Stojanov, Nemanja Ristić i Nikola Medan. Na drugom stepeniku pobedničkog postolja popeo se Andrej Ankić, dok su bronzane medalje osvojili Lenka Stefanović, Ognjen Vukobrat i Vuk Tankosić.

     

    Narednog vikenda, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, očekuje nas tradicionalni 38. po redu Osmomartovski turnir. Već sada, svoje učešće potvrdili su, pored boraca iz većine domaćih klubova, takmičari iz okolnih država, kao i jedan klub sa daleke Malte.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport