• Duško Tošić danas slavi 35. rođendan, čestitke pljušte sa svih strana (Foto)

    Poznati zrenjaninski fudbaler Duško Tošić danas slavi 35. rođendan. Tim povodom, na njegovom zvaničnom Instagram profilu, na kojem još uvek aktuelni igrač kineskog kluba Guangdžou ima 473.000 pratilaca, pljušte čestitke od prijatelja i fanova.   Rođendan su ovom defanzivcu, putem Instagrama, čestitale i ćerke Atina i Nika, kao i Fudbalski savez Srbije i Fudbalski klub […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Duško Tošić danas slavi 35. rođendan, čestitke pljušte sa svih strana (Foto)

    Poznati zrenjaninski fudbaler Duško Tošić danas slavi 35. rođendan. Tim povodom, na njegovom zvaničnom Instagram profilu, na kojem još uvek aktuelni igrač kineskog kluba Guangdžou ima 473.000 pratilaca, pljušte čestitke od prijatelja i fanova.

     

    Rođendan su ovom defanzivcu, putem Instagrama, čestitale i ćerke Atina i Nika, kao i Fudbalski savez Srbije i Fudbalski klub Crvena zvezda, za koji je Duško Tošić nastupao u periodu od 2010. do 2012. godine.

     

    Brojne čestitke stigle su i od navijača iz Turske, u kojoj je proslavljeni Zrenjaninac svojevremeno igrao, noseći dresove Genčlerbirligija i Bešiktašata. Beogradski i svetski mediji pišu da bi Tošić uskoro mogao da se vrati u Istanbul i ponovo zaigra za Bešiktaš.

     

    Pojedini mediji pišu i da bi mogao da se vrati u Beograd i ponovo obuče dres Crvene zvezde, mada je taj scenario u ovom momentu manje verovatan.

     

    – Vrati se u Bešiktaš – poruka je koju su mu putem društvenih mreža poslali brojni turski navijači ovog kluba.

     

    Pročitajte još: Mlada futsal reprezentacija Srbije održala prvi trening u Zrenjaninu (Foto)

     

    Duško Tošić je rođen 19. januara 1985. godine. Potiče iz obližnjeg Orlovata, a u zrenjaninskom Proleteru je prošao sve mlađe kategorije. Nakon toga je prešao u OFK Beograd, a kasnije je započeo internacionalnu karijeru. Nastupao je, između ostalog, za Sošo, Verder, Portsmut, Real Betis… Bio je i reprezentativac Srbije.

     

    duško tošić
    Foto: Instagram printscreen
    duško tošić
    Foto: Instagram printscreen
    duško tošić
    Foto: Instagram printscreen
    duško tošić
    Foto: Instagram printscreen

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport