• Proleter pretrpeo poraz, osetilo se odsustvo dva ključna igrača (Foto)

    VK Proleter – VK Valis (Valjevo) 7:9 (1:2, 3:1, 1:2, 2:4)   Vaterpolisti Proletera pretrpeli su, u okviru 11. kola Prve B lige, drugi ovosezonski poraz. Oni su, naime, u subotu, 15. februara, na zrenjaninskom Gradskom bazenu, u derbiju kola, poraženi od ekipe VK Valis rezultatom 7:9.   Veoma napeta utakmica, sa mnogo grešaka na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter pretrpeo poraz, osetilo se odsustvo dva ključna igrača (Foto)

    VK Proleter – VK Valis (Valjevo) 7:9 (1:2, 3:1, 1:2, 2:4)

     

    Vaterpolisti Proletera pretrpeli su, u okviru 11. kola Prve B lige, drugi ovosezonski poraz. Oni su, naime, u subotu, 15. februara, na zrenjaninskom Gradskom bazenu, u derbiju kola, poraženi od ekipe VK Valis rezultatom 7:9.

     

    Veoma napeta utakmica, sa mnogo grešaka na obe strane, te pomalo čudnim i neujednačenim sudijskim kriterijumom, s obzirom na to da su dva igrača Proletera nakon dobijanja crvenih kartona morala „pod tuš“ pre poslednje sudijske sirene, pripala je gostima iz Valjeva.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Tomičević sa tri postignuta pogotka.

     

    vk proleter - vk valis
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Nažalost, nismo završili prvi deo prvenstva pobedom. Sami sebe smo, našim greškama, doveli u tu situaciju. Ostalo neću da komentarišem. Sledi sad mini liga od šest prvoplasiranih klubova. Tražimo našu šansu i idemo da se borimo – rekao je nakon meča Nenad Vasilovski, trener VK Proleter.

     

    Pročitajte još: Banat savladao Radnički, Stenes izgubio od Spartaka (Foto)

     

    On je dodao da je takođe jedan od glavnih razloga poraza protiv Valisa i neigranje dva ključna igrača njegovog tima.

     

    – Igrali smo bez kapitena Andrejevića i bez Dimitrija Raškovića koji su nam nosioci igre. Ekipa se borila, ali nedovoljno da ostanemo neporaženi u ovom meču. Andrejević je igrač koji donosi određenu prednost našoj ekipi, kako u napadu tako i u odbrani. On je bolestan, nije mogao da igra. Dimitrije Rašković je povređen. Tako da… – vidno razočaran porazom završio je razgovor Vasilovski.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport