• Dunji zlatna medalja na prvenstvu Vojvodine, karatisti Zadrugara odlični i na školskom takmičenju

    Na prvenstvu Vojvodine, koje je održano 26. februara u Novom Bečeju, karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji seniorki, kategoriji borbe pojedinačno do 68kg. U kategoriji seniora do 60kg, Ognjen Krstić je osvojio bronzanu medalju.   Istog dana održano je i prvenstvo zone Banat za poletarce, pionire i nade. Zadrugar […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dunji zlatna medalja na prvenstvu Vojvodine, karatisti Zadrugara odlični i na školskom takmičenju

    Na prvenstvu Vojvodine, koje je održano 26. februara u Novom Bečeju, karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji seniorki, kategoriji borbe pojedinačno do 68kg. U kategoriji seniora do 60kg, Ognjen Krstić je osvojio bronzanu medalju.

     

    Istog dana održano je i prvenstvo zone Banat za poletarce, pionire i nade. Zadrugar je nastupio sa četiri takmičarke koje su ostvarile odlične rezultate u disciplini sportske borbe.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Još jedna vicešampionska titula za Dunju Eremić

     

    Zlatne medalje osvojili su Sofija Mijailović u kategoriji pionirki 2013. do 34kg i pionirke (Sofija Mijailović, Nađa Kljajić, Helena Milinović i Mia Matanović) u ekipnoj konkurenciji. Srebrne medalje su osvojili Nađa Kljajić (pionirke 2013. do 34kg), Mia Matanović (pionirke 2012. do 32kg) i Helena Milinović (pionirke preko 44kg).

     

     

    Odlični rezultati i na školskom prvenstvu Vojvodine

     

    Na školskom prvenstvu Vojvodine, koje je održano u subotu, 25. februara, u Inđiji, učestvovalo je oko 700 takmičara – učenika osnovnih i srednjih škola.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zlatnu medalju u sportskim borbama osvojile su Dunja Rajić i Katarina Krstić, učenice Zrenjaninske gimnazije. Srebrnu medalju je osvojio Ognjen Krstić, takođe učenik Zrenjaninske gimnazije, dok je bronzu osvojila Anđela Kostić, učenica Ekonomsko-trgovinske škole „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina.

     

    takmičari kk zadrugar

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport