• Još jedna vicešampionska titula za Dunju Eremić

    Na dvoranskom prvenstvu Srbije – U18, takmičarka Atletskog kluba AS023 iz Zrenjanina Dunja Eremić osvojila je vicešampionsku titulu u trci na 3000m u sportskom hodanju rezultatom 15:01;31.   PROČITAJTE JOŠ: Deset medalja za takmičare Filokteta na prvenstvu Srbije u sambou   – Dunja Eremić je zimsku dvoransku sezonu na prvenstvima Srbije završila sa dva srebra […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još jedna vicešampionska titula za Dunju Eremić

    Na dvoranskom prvenstvu Srbije – U18, takmičarka Atletskog kluba AS023 iz Zrenjanina Dunja Eremić osvojila je vicešampionsku titulu u trci na 3000m u sportskom hodanju rezultatom 15:01;31.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Deset medalja za takmičare Filokteta na prvenstvu Srbije u sambou

     

    – Dunja Eremić je zimsku dvoransku sezonu na prvenstvima Srbije završila sa dva srebra i jednom bronzom. Posle kraće relaksacije je očekuju pripreme za trku na 5km sa reprezentacijom Srbije na prvenstvu Balkana. Ovo takmičenje će biti održano 9. aprila u Antaliji – kaže trener Atletskog kluba AS023 Borislav Mandić.

     

    Saša Ćirić je u trci na 400m postavio lični rekord (55,23) i zauzeo peto mesto, dok je na 200m zauzeo devetu poziciju (24,73).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nađa Popov i Sara Radić postavile su lične rekorde na 3000m u sportskom hodanju (18:46;09 i 20:30;22), zauzevši šesto i sedmo mesto.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport