• Dunji Rajić bronza u Samoboru, pred odlazak na Evropski šampionat

    Takmičarka Karate kluba Zadrugar iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je bronzanu medalju na tradicionalnom, 31. po redu međunarodnom turniru „Grand Prix Croatia“, koji je održan od 20. do 22. januara u Samoboru. Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 1730 sportista iz 24 evropske zemlje.   Dunja Rajić je nastupila u kategoriji juniorki preko 66kg.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dunji Rajić bronza u Samoboru, pred odlazak na Evropski šampionat

    Takmičarka Karate kluba Zadrugar iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je bronzanu medalju na tradicionalnom, 31. po redu međunarodnom turniru „Grand Prix Croatia“, koji je održan od 20. do 22. januara u Samoboru. Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 1730 sportista iz 24 evropske zemlje.

     

    Dunja Rajić je nastupila u kategoriji juniorki preko 66kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Glavu gore, Zorane! Ludoški završio takmičenje na turniru u Melburnu

     

    U četiri meča, ona je ostvarila pobede protiv takmičarki iz Slovenije, Slovačke i Ukrajine, a izgubila je od domaće karatistkinje.

     

    Ovo je bila poslednja provera pred odlazak na Evropski šampionat, koji se održava od 3. do 5. februara u kiparskoj Larnaki.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U utorak, 24. januara, Dunja će učestvovati na završnim pripremama nacionalne selekcije uoči prvenstva Starog kontinenta.

     

    dunja rajić u samoboru

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport