• Dunja Sikima proglašena za najbolju atletičarku u Vojvodini u kategoriji mlađih juniorki

    Članica Atletskog kluba Banat iz Zrenjanina Dunja Sikima proglašena je za najbolju atletičarku u Vojvodini u kategoriji mlađih juniorki u 2022. godini.   PROČITAJTE JOŠ: Plivači Hendi sporta doneli iz Kragujevca nekoliko zlatnih i srebrnih medalja   Ovo vredno priznanje Dunji je uručeno na svečanosti koja je održana u prostorijama Atletskog saveza Vojvodine. Priznanje joj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dunja Sikima proglašena za najbolju atletičarku u Vojvodini u kategoriji mlađih juniorki

    Članica Atletskog kluba Banat iz Zrenjanina Dunja Sikima proglašena je za najbolju atletičarku u Vojvodini u kategoriji mlađih juniorki u 2022. godini.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Plivači Hendi sporta doneli iz Kragujevca nekoliko zlatnih i srebrnih medalja

     

    Ovo vredno priznanje Dunji je uručeno na svečanosti koja je održana u prostorijama Atletskog saveza Vojvodine. Priznanje joj je uručio predsednik saveza Goran Obradović.

     

    – Posle titule najbolje juniorke grada Zrenjanina, priznanje za najbolju juniorsku atletičarku u Vojvodini mnogo znači i Dunji, ali i za Atletski klub Banat. Biti u društvu sa Ivanom Vuletom, koja je proglašena za najbolju seniorku, ili Adriane Vilagoš, koja je najbolja starija juniorka, velika je čast – kaže za portal zrenjaninski.com Dunjin trener Petar Tankosić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, prošla godina je za Dunju bila više nego uspešna. Pored titula državne prvakinje u više kategorija, Dunja Sikima je i šampionka Balkana.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport