• Plivači Hendi sporta doneli iz Kragujevca nekoliko zlatnih i srebrnih medalja

    Plivači kluba Hendi sport iz Zrenjanina prošlog vikenda su imali zapažen nastup na državnom prvenstvu Specijalne olimpijade Srbije u plivanju. Prvenstvo je održano na bazenu Sportskog društva „Radnički“ u Kragujevcu.   Domaćin ovog takmičenja bio je Sportski klub „Pčelice“, a na njemu je učestvovalo deset ekipa iz Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Rukometašice OŠ „Servo Mihalj“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivači Hendi sporta doneli iz Kragujevca nekoliko zlatnih i srebrnih medalja

    Plivači kluba Hendi sport iz Zrenjanina prošlog vikenda su imali zapažen nastup na državnom prvenstvu Specijalne olimpijade Srbije u plivanju. Prvenstvo je održano na bazenu Sportskog društva „Radnički“ u Kragujevcu.

     

    Domaćin ovog takmičenja bio je Sportski klub „Pčelice“, a na njemu je učestvovalo deset ekipa iz Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rukometašice OŠ „Servo Mihalj“ osvojile prvo mesto na opštinskom takmičenju

     

    Plivači Hendi sporta su na otvaranju takmičarske sezone i na prvom državnom prvenstvu u ovoj godini osvojili nekoliko zlatnih i srebrnih medalja.

     

    plivači kluba hendi sport

     

    Imre Lakatoš je u trci na 25m prsno osvojio prvo mesto i zlatnu medalju, dok je srebro pripalo Filipu Bartolu.

     

    Filip je trijumfovao u disciplini 50m prsno, u veoma jakoj konkurenciji, i okitio se zlatnim odličjem.

     

    Katarina Zlatković se po prvi put oprobala kao plivačica i u disciplini 25m kraul je osvojila drugo mesto, dok je na 50m prsno ostala bez plasmana.

     

    Dva prva mesta i dva druga mesta plivači Hendi sporta su osvojili u najjačoj prvoj diviziji, dok se Ime Lakatoš u disciplini 25m kraul takmičio u trećoj diviziji, gde je osvojio drugo mesto.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Veoma sam zadovoljan plasmanom svih naših plivača. Imre Lakatoš dugi niz godina pobeđuje u trkama na 25m prsno, gde veliku konkurenciju ima u našem takmičaru Filipu. Tako je bilo i ove godine. Filip Bartole je u veoma jakoj konkurenciji osvojio prvo mesto na 50m prsno, što mu unazad nekoliko godina nije polazilo za rukom. Katarina je prvi put plivala na državnom prvenstvu i ostvarila je veoma zapažen plasman. To me dodatno raduje, jer smo posle nekoliko godina u timu imali i ženskog plivača – rekao je Borislav Nuhanović, trener kluba Hendi sport.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport