• Dunja Rajić na pripremama najkvalitetnijih vojvođanskih karatista

    Takmičarka Karate kluba Zadrugar iz Lazareva, kadetkinja Dunja Rajić, učestvuje na prolećnom karate kampu „Andrevlje – Fruška gora 2021“.   PROČITAJTE JOŠ: Džudista Milan Bulaja: Talentovani momak čije vreme tek dolazi (Foto)   Cilj ovog, ali i narednih kampova u organizaciji Karate saveza Vojvodine, jeste priprema i selekcija najkvalitetnijih vojvođanskih karatista za učešće na velikim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dunja Rajić na pripremama najkvalitetnijih vojvođanskih karatista

    Takmičarka Karate kluba Zadrugar iz Lazareva, kadetkinja Dunja Rajić, učestvuje na prolećnom karate kampu „Andrevlje – Fruška gora 2021“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Džudista Milan Bulaja: Talentovani momak čije vreme tek dolazi (Foto)

     

    Cilj ovog, ali i narednih kampova u organizaciji Karate saveza Vojvodine, jeste priprema i selekcija najkvalitetnijih vojvođanskih karatista za učešće na velikim međunarodnim takmičenjima u okviru karate reprezentacije Srbije. U kalendaru takmičenja nalaze se Prvenstvo Evrope, Svetsko školsko prvenstvo, Olimpijske igre mladih, Svetski kup, Prvenstvo Balkana…

     

    Kamp se održava u periodu od 4. do 7. maja u objektima Centra za privredno – tehnološki razvoj Vojvodine.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport