• Džudista Milan Bulaja: Talentovani momak čije vreme tek dolazi (Foto)

    Omladinski džudo klub Proleter iz Zrenjanina u svojim redovima ima momka na kog ozbiljno može da računa u narednom periodu, što je on do sada dokazao puno puta, osvajajući medalje na raznim takmičenjima. Njegovo ime je Milan Bulaja.   Milan je rođen 3. septembra 2005. godine u Zrenjaninu. Ovim borilačkim sportom je počeo da se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudista Milan Bulaja: Talentovani momak čije vreme tek dolazi (Foto)

    Omladinski džudo klub Proleter iz Zrenjanina u svojim redovima ima momka na kog ozbiljno može da računa u narednom periodu, što je on do sada dokazao puno puta, osvajajući medalje na raznim takmičenjima. Njegovo ime je Milan Bulaja.

     

    Milan je rođen 3. septembra 2005. godine u Zrenjaninu. Ovim borilačkim sportom je počeo da se bavi sa pet godina, a pre toga je trenirao karate.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sportske igre mladih okupile zrenjaninsku omladinu (Foto)

     

    – Karate treninzi se takođe održavaju u Domu borilačkih sportova „Partizan“, samo gore na spratu. Jednom prilikom sam sišao dole da vidim kako izgleda džudo i odmah mi se svideo ovaj sport. Bukvalno sam s jednog treninga došao na drugi. Džudo sam zavoleo zbog tehnike, načina borbe, izvođenja kolutova… Kao mali sam bio nestašan, radio sam inače takve stvari, pa sam odlučio da sve to pretočim u nešto dobro – priča za portal zrenjaninski.com Milan Bulaja, koji je od samog starta član OJK Proleter.

     

    milan bulaja

     

    Da se ovo ispostavilo kao pravi izbor dokazuju i dosadašnji rezultati koje je postizao. Na prošlonedeljnom juniorskom prvenstvu Vojvodine i školskom pokrajinskom prvenstvu osvojio je dve bronzane medalje. Milan je bio i prvak Srbije u kategorijama starijih pionira i mlađih kadeta, a od najznačajnijih medalja izdvaja i bronzu na kadetskom državnom prvenstvu.

     

    Jedan od najperspektivnijih mladih zrenjaninskih sportista uskoro će imati priliku da svoju riznicu obogati novim medaljama, pošto ga očekuju nastupi na juniorskom državnom i školskom prvenstvu.

     

    milan bulaja

     

    Milan Bulaja prezadovoljan atmosferom u klubu

     

    Tome da postiže dobre rezultate svakako doprinose i sjajna atmosfera u klubu i treneri sa kojima radi.

     

    – Prezadovoljan sam atmosferom u klubu. Sa svima sam u super odnosima, nekada svi zajedno izađemo, družimo se. I treneri su odlični. Sa mnom u teretani radi Miloš Padejski, a džudo tehnici me uče Tomislav Kohajm i Nikola Savatović – ističe Milan Bulaja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ovaj učenik prvog razreda Tehničke škole u Zrenjaninu ističe da, uprkos tome što ima dva treninga dnevno, uspeva da uskladi sve obaveze u klubu i školi.

     

    – Sve stižem i za sve nađem vremena, a treninzi i škola su mi na prvom mestu – dodaje naš mladi sagovornik.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport