• Dunja Rajić na Nacionalnom karate kampu na Tari

    Posle dva kampa Vojvodine, u julu i avgustu u Apatinu, takmičarka Karate kluba Zadrugar iz Lazareva Dunja Rajić učestvuje na Nacionalnom karate kampu, koji je održava od 20. do 26. avgusta na Tari.   PROČITAJTE JOŠ: Proleter na jednom od najvećih tekvondo kampova u ovom delu Evrope   Pozvani su takmičari u kategorijama kadeta, juniora […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dunja Rajić na Nacionalnom karate kampu na Tari

    Posle dva kampa Vojvodine, u julu i avgustu u Apatinu, takmičarka Karate kluba Zadrugar iz Lazareva Dunja Rajić učestvuje na Nacionalnom karate kampu, koji je održava od 20. do 26. avgusta na Tari.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter na jednom od najvećih tekvondo kampova u ovom delu Evrope

     

    Pozvani su takmičari u kategorijama kadeta, juniora i U21. Oni će imati priliku da se izbore za učešće na međunarodnim takmičenjima, koja su na programu do kraja godine.

     

    U pitanju su Svetsko prvenstvo u Turskoj, koje se održava u oktobru, kao i Prvenstvo Balkana u Crnoj Gori, koje je na programu u novembru.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport