• Dragan Mladenović i Jovana Stelkić pobednici Zrenjaninskog maratona

    Dragan Mladenović iz tima ARK „Duge staze“ iz Svilajnaca pobednik je MaxBet 2. Zrenjaninskog maratona, koji je održan danas u našem gradu.   On je stazu dugu 42,2 kilometra pretrčao u vremenu 3:06:05.   PROČITAJTE JOŠ: Rukometni tim OŠ „Žarko Zrenjanin“ dostojno predstavljao školu i grad   Drugi na cilj je stigao Milan Milosavljević iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dragan Mladenović i Jovana Stelkić pobednici Zrenjaninskog maratona

    Dragan Mladenović iz tima ARK „Duge staze“ iz Svilajnaca pobednik je MaxBet 2. Zrenjaninskog maratona, koji je održan danas u našem gradu.

     

    On je stazu dugu 42,2 kilometra pretrčao u vremenu 3:06:05.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rukometni tim OŠ „Žarko Zrenjanin“ dostojno predstavljao školu i grad

     

    Drugi na cilj je stigao Milan Milosavljević iz AK „Maratonac“, s vremenom 3:08:30, dok je treći bio Aleksandar Štajfer, član AK „Apatin“, s rezultatom 3:12:56.

     

    U ženskoj konkurenciji, pobednica je Jovana Stelkić, članica AK „Bečej“, koja je postigla vreme 3:15:41. Drugoplasirana je bila Danijela Cvetković iz AK „BSK Borča“, a treća Kristina Gudelj iz ARSU „Sledi me“.

     

    Zrenjaninskim ulicama danas je trčalo više od 800 takmičara, aktivnih atletičara i rekreativaca, koji su nastupili na 2. Zrenjaninskom maratonu i nekoliko pratećih trka.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Osim maratonske trke, na 42,2 kilometra, održani su i polumaraton, trka zadovoljstva na 7 kilometara i štafetni polumaraton 3×7 km. Stazu od 3 kilometra prešlo je i dvadesetak učesnika sa invaliditetom. Najmlađi su se priključili „trci s osmehom“.

     

    Prvi u polumaratonskoj trci bio je Velimir Bojović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin