• Drugi uzastopni poraz pred domaćom publikom (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Radnički (Kragujevac) 57:71 (16:24, 19:21, 16:15, 6:11)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera pretrpele su i drugi uzastopni poraz pred svojom publikom u debitantskoj sezoni u Prvoj ligi Srbije. One su, naime, u drugom kolu tekućeg šampionata poražene od Radničkog iz Kragujevca rezultatom 71:57.   Bleda igra izabranica Marka Marinkova, sa mnogo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Drugi uzastopni poraz pred domaćom publikom (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Radnički (Kragujevac) 57:71 (16:24, 19:21, 16:15, 6:11)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera pretrpele su i drugi uzastopni poraz pred svojom publikom u debitantskoj sezoni u Prvoj ligi Srbije. One su, naime, u drugom kolu tekućeg šampionata poražene od Radničkog iz Kragujevca rezultatom 71:57.

     

    Bleda igra izabranica Marka Marinkova, sa mnogo grešaka u odbrani, veoma loša realizacija šuta za tri poena 2/24 (8%), te nekoliko čudnih odluka sudijske trojke u odsudnim trenucima kada se meč lomio, razlozi su što su bodovi sa ovog susreta otišli u Kragujevac.

     

     

    Najefikasnija u redovima zrenjaninskih crveno – belih bila je Danijela Jovanov, koja je ubacila 17 poena, dok su još dvocifrene u domaćoj ekipi bile i Stojićeva sa 14 i Vidačićeva sa 11 postignutih poena.

     

    Pročitajte još: Radnički ostvario ubedljivu pobedu nad imenjakom iz Sombora (Foto)

     

    U narednom kolu, ŽKK Proleter 023 gostuje ekipi Vrbasa Medele, koja je kao i Proleter u prva dva kola zabeležila dva poraza.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport