• Radnički ostvario ubedljivu pobedu nad imenjakom iz Sombora (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Radnički (Sombor) 3:0 (poluvreme 0:0)   Ubedljivom pobedom od 3:0 na domaćem terenu, nad imenjakom iz Sombora, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su se nakon devet odigranih kola probili na treće mesto na tabeli.   Nakon nezanimljivog prvog poluvremena, u drugom je usledila prava goleada. Već u 50. minutu, posle igranja rukom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički ostvario ubedljivu pobedu nad imenjakom iz Sombora (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Radnički (Sombor) 3:0 (poluvreme 0:0)

     

    Ubedljivom pobedom od 3:0 na domaćem terenu, nad imenjakom iz Sombora, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su se nakon devet odigranih kola probili na treće mesto na tabeli.

     

    Nakon nezanimljivog prvog poluvremena, u drugom je usledila prava goleada. Već u 50. minutu, posle igranja rukom kapitena gostiju Goronjića, sudija pokazuje na belu tačku. Siguran realizator kaznenog udarca bio je Savanović. Samo četiri minuta kasnije usledio je odličan napad domaće ekipe po levoj strani, a nakon dodavanja Avdića, najbolje se u protivničkom petercu snalazi Krstinić. On šalje loptu u nebranjeni deo gola gostiju, za povećanje prednosti na 2:0.

     

     

    Pripretili su Somborci u 69. minutu, ali šut Antunića pogađa stativu.

     

    U 86. minutu sudija Janjuš po drugi put pokazuje na belu tačku. Nakon odličnog solo prodora Krstinića, Damjanović ga ruši u kaznenom prostoru, a odgovornost za realizaciju kaznenog udarca na sebe preuzima Milivojev, koji šalje poluvisoku loptu u levi ugao Pavasovića, za konačnih 3:0.

     

    Pročitajte još: Marko Rakić juniorski vicešampion Srbije u karateu!

     

    U narednom kolu, sledeće nedelje, na programu je banatski derbi, u kom će fudbaleri Radničkog gostovati ekipi Borca iz Sakula.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport