• DOŠ’O JE I TAJ DAN: Prva pobeda košarkašica Proletera! (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Partizan 1953 62:59 (20:13, 20:6, 10:17, 12:23)   Košarkašice ŽKK Proleter 023 uspele su da u okviru 6. kola najelitnijeg domaćeg takmičenja upišu prvu pobedu. One su u utorak, 5. novembra, na parketu Kristalne dvorane savladale ekipu beogradskog Partizana rezultatom 62:59.   – Dočekali smo i to. Dobili smo Partizan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOŠ’O JE I TAJ DAN: Prva pobeda košarkašica Proletera! (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Partizan 1953 62:59 (20:13, 20:6, 10:17, 12:23)

     

    Košarkašice ŽKK Proleter 023 uspele su da u okviru 6. kola najelitnijeg domaćeg takmičenja upišu prvu pobedu. One su u utorak, 5. novembra, na parketu Kristalne dvorane savladale ekipu beogradskog Partizana rezultatom 62:59.

     

    – Dočekali smo i to. Dobili smo Partizan iz Beograda. Jako teška utakmica za nas. Devojke su odigrale odlično prvo poluvreme. Napravile su veliku zalihu, koju su do kraja utakmice uspele da sačuvaju – rekao je za portal zrenjaninski.com Marko Marinkov, trener Proletera.

     

     

    On je, takođe, istakao da su devojke zaslužile ovu pobedu jer marljivo rade na treninzima, te da se nada da će ova pobeda biti podstreh da se košarkašice Proletera oslobode strahova koje imaju kao novajlije.

     

    – Od dvanaest igračica, deset nije videlo Prvu ligu nikada, tako da će nam ova pobeda biti ključna za skidanje tog tereta sa leđa – zaključio je Marinkov.

     

    Pročitajte još: Propustili priliku da se pozicioniraju u gornjem delu tabele (Foto)

     

    Najefikasnija u redovima zrenjaninskih crveno-belih bila je Jela Vidačić sa dabl-dabl učinkom. Ona je upisala 22 poena uz fantastičnih 20 skokova. Po efikasnosti, pratila ju je takođe dvocifrena Sofija Olić, koja je ubacila 17 koševa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport