• Propustili priliku da se pozicioniraju u gornjem delu tabele (Foto)

    RK Proleter – RK Novi Pazar 28:29 (poluvreme 14:16)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su novi, četvrti ovosezonski poraz, te su na taj način propustili odličnu priliku da se pozicioniraju u gornjem delu tabele.   Od njih je u ponedeljak, 4. novembra, u okviru 8. kola ARKUS Super lige Srbije, bio bolji tim Novog Pazara, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Propustili priliku da se pozicioniraju u gornjem delu tabele (Foto)

    RK Proleter – RK Novi Pazar 28:29 (poluvreme 14:16)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su novi, četvrti ovosezonski poraz, te su na taj način propustili odličnu priliku da se pozicioniraju u gornjem delu tabele.

     

    Od njih je u ponedeljak, 4. novembra, u okviru 8. kola ARKUS Super lige Srbije, bio bolji tim Novog Pazara, te je slavio rezultatom 29:28.

     

     

    Više od 400 gledalaca bilo je u prilici da uživa u brzom i modernom rukometu, koji su na parketu Kristalne dvorane demonstrirala oba rivala. Ni čudesne odbrane Marka Gaćinovića, koje je pravio u momentima kada se meč lomio, nisu bile dovoljne da izabranici Ljubomira Obradovića ostvare povoljan rezultat. Stoga su bodovi iz ovog susreta ipak morali da odu put Raške oblasti.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Dušan Mirić sa sedam postignutih golova. Među strelcima se takođe istakao i Uroš Elezović, koji je šest puta zatresao mrežu Novog Pazara. U stopu su ga pratili Momir Rnić i Luka Radović sa po pet postignutih golova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport