• Dok čekaju narednu sezonu košarkaši Bagljaša pomažu sugrađanima

    Košarkaši Bagljaša učestvovali su u obe volonterske akcije pakovanja paketa za najugroženije građane našeg grada.   – Naši članovi su se prijavili samoinicijativno, jer su želeli da daju svoj doprinos borbi protiv koronavirusa i da pomognu onima kojima je u takvoj situaciji najteže – kaže za portal zrenjaninski.com Dejan Ožegović, trener KK Bagljaš.   Prvenstvo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dok čekaju narednu sezonu košarkaši Bagljaša pomažu sugrađanima

    Košarkaši Bagljaša učestvovali su u obe volonterske akcije pakovanja paketa za najugroženije građane našeg grada.

     

    – Naši članovi su se prijavili samoinicijativno, jer su želeli da daju svoj doprinos borbi protiv koronavirusa i da pomognu onima kojima je u takvoj situaciji najteže – kaže za portal zrenjaninski.com Dejan Ožegović, trener KK Bagljaš.

     

    Prvenstvo je za košarkaše Bagljaša završeno, jer je procenjeno da preostala četiri kola, koja je trebalo da budu odigrana, ne bi ništa bitno promenila na tabeli.

     

    – Iako su svi trenirali kod kuće, prema određenim programima, postoji veliki rizik od ozbiljnog povređivanja. Igrači su realno van forme posle prekida od dva meseca – ističe Ožegović.

     

    košarkaši bagljaša

     

    Pročitajte još: Otvoreni sportski tereni u Zrenjaninu stavljeni u funkciju

     

    On dodaje da se svakog dana očekuje odluka o tome kada bi košarkaši Bagljaša mogli da se vrate u salu na redovne treninge.

     

    – Oči su nam sada uprte u narednu sezonu i u početak avgusta, kada počinjemo sa ozbiljnim pripremama – kaže Dejan Ožegović.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport