• Dmitar Majstorović izabran za člana IO Stonoteniskog saveza Srbije

    Predsednik Stonoteniskog kluba Banat iz Zrenjanina Dmitar Majstorović izabran je za jednog od trojice novih članova Izvršnog odbora Stonoteniskog saveza Srbije. Osim njega, u Izvršnom odboru su i Dan Fracile iz Novog Sada i Đorđe Pejak iz Čačka.   U predlogu odluke o listi kandidata se navodi da je Majstorović uspešan privrednik i dugogodišnji rukovodilac […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dmitar Majstorović izabran za člana IO Stonoteniskog saveza Srbije

    Predsednik Stonoteniskog kluba Banat iz Zrenjanina Dmitar Majstorović izabran je za jednog od trojice novih članova Izvršnog odbora Stonoteniskog saveza Srbije. Osim njega, u Izvršnom odboru su i Dan Fracile iz Novog Sada i Đorđe Pejak iz Čačka.

     

    U predlogu odluke o listi kandidata se navodi da je Majstorović uspešan privrednik i dugogodišnji rukovodilac STK Banat.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Najmlađi “Proleterovci” osvojili četiri medalje u Pančevu (Foto)

     

    – Iako je Skupština, kojoj je od 166 prisustvovalo 155 članova, izabrala predsednika Aleksandra Karakaševića i novi sastav Izvršnog odbora, posao još nije završen. Nije izabrana Nadzorna komisija i disciplinski sudija, bez kog savez ne može da funkcioniše. Predsedniku i Izvršnom odboru dat je rok u kom se svi organi moraju konstituisati – kaže Dmitar Majstorović za portal zrenjaninski.com.

     

    Za Majstorovića, koji je izabran sa liste koja je imala osam kandidata, funkcija u Izvršnom odboru je i priznanje, ali i mogućnost da se aktivnije utiče na odluke koje savez donosi.

     

    – Jedna od tih odluka, koja bi trebalo da se menja, a to nije samo moje mišljenje, jeste turnirski način ligaškog takmičenja. Smatram da je vreme da se vrati na redovan način igranja ligaških mečeva. To znači da se mečevi igraju svake nedelje. Ove sezone, na primer, Zrenjanin nije dobio domaćinstvo turnira. Zrenjaninci su tako lišeni mogućnosti da gledaju mečeve Super lige, a zrenjaninski stonoteniski klubovi podrške svojih vernih navijača. Zato je prvi korak konstituisanje svih organa saveza, a onda sledi dalji posao – ističe Dmitar Majstorović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport