• Dino Radončić iz kućnog karantina u Španiji pozdravlja Zrenjanince

    Košarkaš Dino Radončić, koji sportsku karijeru gradi u Španiji, u ovim teškim vremenima kada hara virus korona, ima poruku za Zrenjanince, žitelje grada u kojem je odrastao.   Dino je već deseti dan u kućnom karantinu, u gradu Santa Kruz de Tenerife. Treninzi u klubu Kanarijas su otkazani, a on samoinicijativno održava kondiciju, vežbajući u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dino Radončić iz kućnog karantina u Španiji pozdravlja Zrenjanince

    Košarkaš Dino Radončić, koji sportsku karijeru gradi u Španiji, u ovim teškim vremenima kada hara virus korona, ima poruku za Zrenjanince, žitelje grada u kojem je odrastao.

     

    Dino je već deseti dan u kućnom karantinu, u gradu Santa Kruz de Tenerife. Treninzi u klubu Kanarijas su otkazani, a on samoinicijativno održava kondiciju, vežbajući u zatvorenom sa tegovima i gumama. Sada ima mnogo više vremena i za komunikaciju, a na vezi je i sa drugarima i prijateljima u Zrenjaninu, gradu u kojem se školovao i proveo detinjstvo.

     

    – Moja poruka ljudima u Zrenjaninu i Srbiji je da ostanu u kućama i najozbiljnije shvate sva upozorenja, uputstva i ograničenja. I ja sam u početku mislio da stvar sa koronom nije toliko opasna, da je sve prenapumpano. Ipak, brzo sam shvatio da je ovo užasna pretnja i „zabio“ sam se u kuću – govori Dino Radončić za portal zrenjaninski.com.

     

    Pročitajte još: Ivana Španović uputila važnu poruku svim građanima (Video)

     

    On kaže da je u Španiji dramatično. Ne sme se na ulicu, kretanje je ograničeno, otkazani su letovi… A najavljuju da tek sledi pravi udar virusa, za dve nedelje.

     

    – Budimo strpljivi, da prođemo sa što manje posledica kroz ovaj pakao, a onda se u nekim boljim vremenima vidimo u Zrenjaninu – poručuje Dino za kraj.

     

    dino radončić
    Foto: Privatna arhiva

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport