• Dimitrije Levajac pred put u Tokio: Nadamo se najboljem na Olimpijadi

    Dimitrije Levajac, bivši stotonoteniser zrenjaninskog Banata, jedan je od sportista koji će braniti boje Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju.   U Tokio, zajedno sa svojim kolegama iz reprezentacije, Peteom Žoltom i Markom Jevtovićem, Dimitrije kreće večeras i uoči puta našao je malo vremena za razgovor za portal zrenjaninski.com.   PROČITAJTE JOŠ: Prvi međunarodni memorijalni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dimitrije Levajac pred put u Tokio: Nadamo se najboljem na Olimpijadi

    Dimitrije Levajac, bivši stotonoteniser zrenjaninskog Banata, jedan je od sportista koji će braniti boje Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju.

     

    U Tokio, zajedno sa svojim kolegama iz reprezentacije, Peteom Žoltom i Markom Jevtovićem, Dimitrije kreće večeras i uoči puta našao je malo vremena za razgovor za portal zrenjaninski.com.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prvi međunarodni memorijalni turnir u boksu “Zvonimir Zvonko Vujin”

     

    – Cela ekipa je spremna za Olimpijadu. Vredno smo trenirali, tempirali formu i sad nam ostaje da se nadamo najboljem – rekao je za naš  portal Dimitije Levajac.

     

    Dimitrije će se takmičiti i u ekipnoj konkurenciji i u singlu.

     

    – Nisam favorit, ali iskreno mislim da sam se dobro pripremio, pa se nadam da mogu da priredim iznenađenje – kaže Levajac.

     

    Iako više nije član Banata, Dimitrija za Zrenjanin i zrenjaninski klub vežu najlepše uspomene, pa o boravku u gradu na Begeju rado govori.

     

    – Mnogo sam naučio, jer je Banat pravo mesto za učenje i napredovanje, ali život me je odveo dalje. Zrenjanina i Banata uvek ću se sećati – ističe Dimitrije Levajac.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nama ostaje da njemu i svim sportistima Srbije poželimo uspešan nastup na Olimpijskim igrama koje počinju 23. jula i traju do 8. avgusta.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Olimpijada je vremenski period između dvaju Olimpijskih igara. Olimpijske igre su naziv za takmičenje. 😉

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport