• Devet medalja za džudiste Proletera na sarajevskom turniru (Foto)

    Sjajne vesti nam stižu iz Bosne i Hercegovine. Proteklog vikenda, mladi džudisti OJK Proleter učestvovali su na velikom međunarodnom turniru Trofej grada Sarajeva u organizaciji Džudo kluba Braća Lukač.   Predvođeni trenerima Tomislavom Kohajmom i Milošem Padejskim, članovi Proletera ostvarili su veoma zapažen nastup. U Zrenjanin su se vratili sa devet osvojenih medalja.   Pročitajte […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Devet medalja za džudiste Proletera na sarajevskom turniru (Foto)

    Sjajne vesti nam stižu iz Bosne i Hercegovine. Proteklog vikenda, mladi džudisti OJK Proleter učestvovali su na velikom međunarodnom turniru Trofej grada Sarajeva u organizaciji Džudo kluba Braća Lukač.

     

    Predvođeni trenerima Tomislavom Kohajmom i Milošem Padejskim, članovi Proletera ostvarili su veoma zapažen nastup. U Zrenjanin su se vratili sa devet osvojenih medalja.

     

    Pročitajte još: Posle četiri uzastopna poraza konačno osetile slast pobede (Foto)

     

    Zlatna odličja u svojim konkurencijama za OJK Proleter osvojili su Lenka Stojanov, Lenka Stefanović i Nemanja Ristić. Srebrnim medaljama su se okitili Jana Terzin, Ognjen Vukobrat i Andrej Ankić, dok su bronze zasluženo pripale Anji Kuručev, Vuku Tankosiću i Vuku Momirov.

     

    Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport