• Delegacija Fudbalskog saveza Srbije i Duško Tošić posetili Zrenjanin

    Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom, boravila je u petak, 12. juna u Zrenjaninu. Cilj posete bila je donacija vredne fudbalske opreme za dvadeset sedam klubova iz srednjobanatskog regiona.   Klubovi su dobili garniture dresova, štucne i lopte, kako bi lakše prebrodili posledice koronavirusa.   Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, uz predsednika […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Delegacija Fudbalskog saveza Srbije i Duško Tošić posetili Zrenjanin

    Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom, boravila je u petak, 12. juna u Zrenjaninu. Cilj posete bila je donacija vredne fudbalske opreme za dvadeset sedam klubova iz srednjobanatskog regiona.

     

    Klubovi su dobili garniture dresova, štucne i lopte, kako bi lakše prebrodili posledice koronavirusa.

     

    Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, uz predsednika Slavišu Kokezu, bila je sastavljena od potpredsednika FSS Nenada Bjekovića, selektora seniorskog nacionalnog tima Ljubiše Tumbakovića, kao i fudbalera Duška Tošića. Tošić je i podelio opremu klubovima.

     

    Pročitajte još: Zrenjanin se kandiduje za Evropsku prestonicu sporta 2021.

     

    – Istakao bih veliko zadovoljstvo jer smo na jednom mestu okupili predstavnike fudbalskih klubova sa teritorije našeg grada, zajedno sa čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije. Nama u Gradskoj upravi je cilj da se fudbal razvija na teritoriji grada – rekao je Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina.

     

    Santovac je napomenuo da je urađeno mnogo što se tiče stadiona i infrastrukture u okolnim mestima. Dodao je da trenutno gradski čelnici prave dalje planove u vezi sa drugom fazom rekonstrukcije Gradskog stadiona.

     

    delegacija fudbalskog saveza srbije
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Zrenjanin zaslužuje da ima klub koji će igrati u Prvoj ili Super ligi

     

    Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza istakao je da cilj posete predstavnika FSS nije samo uručivanje poklona klubovima, već prevashodno dogovor sa čelnicima grada da se iznađe rešenje kako da se Zrenjanin vrati na fudbalsku mapu Srbije.

     

    – Da bi se Zrenjanin vratio tamo gde mu je mesto, u Super ligu Srbije, grad mora aktivnije i snažnije da se uključi u to, zajedno sa određenim kompanijama koje posluju na ovoj teritoriji. Fudbalski savez Srbije će u toku ove godine, ili početkom sledeće, da donira teren sa prirodnom ili veštačkom travom. Treba svi zajedno da damo doprinos da grad Zrenjanin ima klub koji će u budućnosti igrati Prvu ili Super ligu, jer on to zaslužuje – zaključio je Kokeza.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport