• Dejan Bodiroga i zvanično postao predsednik Evrolige

    Legenda jugoslovenske i srpske košarke Dejan Bodiroga postao je predsednik Evrolige, zvanično je objavljeno danas.   Bodiroga će istovremeno obavljati i funkciju sportskog direktora najjačeg i najvažnijeg klupskog profesionalnog košarkaškog takmičenja u Evropi.   PROČITAJTE JOŠ: Dete Radničkog: Danilo Janjatović ove sezone jedan od stubova odbrane   Evroliga je u sredu, 14. septembra, objavila promene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dejan Bodiroga i zvanično postao predsednik Evrolige

    Legenda jugoslovenske i srpske košarke Dejan Bodiroga postao je predsednik Evrolige, zvanično je objavljeno danas.

     

    Bodiroga će istovremeno obavljati i funkciju sportskog direktora najjačeg i najvažnijeg klupskog profesionalnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dete Radničkog: Danilo Janjatović ove sezone jedan od stubova odbrane

     

    Evroliga je u sredu, 14. septembra, objavila promene u svom višem rukovodstvu, sa novim predsednikom i novim izvršnim direktorom koje su imenovali njeni akcionari. Za novog izvršnog direktora postavljen je Maršal Glikman, koji je već dugo bio prisutan u ulozi savetnika.

     

    „Bodiroga donosi ogromno znanje i iskustvo u svoju novu ulogu i fokusiraće se na povećanje kvaliteta takmičenja za klubove, igrače, navijače, partnere i sve zainteresovane strane“, saopštila je Evroliga.

     

    Dejan Bodiroga je tokom igračke karijere osvojio tri titule Evrolige i više pojedinačnih nagrada. Smatra se jednim od najvećih igrača u istoriji evropske košarke.

     

    Nakon igračke karijere, Bodiroga je bio potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije između 2011. i 2015. godine, a potom i predsednik Komisije za takmičenje FIBA Evrope.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ulazimo u novu eru Evrolige. Proteklih 20 godina je prvo evropsko košarkaško takmičenje postalo moćno u globalnom sportu. Želeo bih da se zahvalim Đordi Bertomeu i njegovom timu na njihovoj viziji i napornom radu i radujem se nastavku izgradnje i širenja uticaja Evrolige i Evrokupa – kazao je Bodiroga.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport