• Dete Radničkog: Danilo Janjatović ove sezone jedan od stubova odbrane

    Osamnaestogodišnji štoper Danilo Janjatović od ove takmičarske sezone standardan je u redovima Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina.   Od pet utakmica, koliko ih je do sada odigrano u sezoni 2022/2023. u Srpskoj ligi „Vojvodina“, mladi Janjatović je nastupio na svih pet. Od toga je tri odigrao cele, a na dve je ušao u igru na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dete Radničkog: Danilo Janjatović ove sezone jedan od stubova odbrane

    Osamnaestogodišnji štoper Danilo Janjatović od ove takmičarske sezone standardan je u redovima Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina.

     

    Od pet utakmica, koliko ih je do sada odigrano u sezoni 2022/2023. u Srpskoj ligi „Vojvodina“, mladi Janjatović je nastupio na svih pet. Od toga je tri odigrao cele, a na dve je ušao u igru na poluvremenu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Eremić dobio priliku za usavršavanje na kampu u Peruđi

     

    – Prezadovoljan sam, sada nemam problema sa zdravljem i dobro se osećam. U kondiciji sam i nadam se da ću opravdati poverenje trenera Predraga Kandića – kaže za portal zrenjaninski.com jedan od stubova odbrane Radničkog Danilo Janjatović. Sa Danilom smo, inače, razgovarali u prijatnoj atmosferi kafea „Izlog“, koji se nalazi u sklopu hotela „Vojvodina“.

     

    Ovaj momak je rođen 2004. u Zrenjaninu i dete je Radničkog. Fudbal je počeo da trenira u Bambiju sa četiri godine, posle čega je prešao u Radnički, kome je ostao veran sve do danas.

     

    Ranijih sezona je nastupao za mlađe kategorije, a povremeno bi zaigrao i za prvi tim. Od ove sezone, standardan je prvotimac.

     

    – Puno nas mlađih, iz naše omladinske škole, dobija priliku u timu. Mislim da je to dobar potez uprave, jer nam daje šansu da se dokažemo na terenu, pred trenerom, starijim saigračima i ostalima u klubu. Atmosfera u ekipi je bolja nego prošle sezone i ne pravi se razlika između mlađih i starijih. Stariji i iskusniji saigrači nas bodre, imamo njihovu punu podršku. Sada je važno da mi budemo dobri, da ih ispoštujemo i opravdamo poverenje koje nam pružaju – naglašava Janjatović.

     

    danilo janjatović

     

    Sledi susret sa imenjakom iz Sombora

     

    Radnički se posle pet odigranih kola nalazi na 11. mestu na tabeli, sa pet bodova. Crveno-crni su ostvarili jednu pobedu, dvaput su remizirali i isto toliko puta pretrpeli poraz.

     

    – Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva biti bolji. Svakako očekujem da i ove sezone izborimo opstanak u srpskoligaškom društvu – naglašava Janjatović.

     

    Prošle subote, na gostovanju u Odžacima, Zrenjaninci su pretrpeli težak poraz od trećeplasiranog Tekstilca, koji je savladao Radnički rezultatom 4:0.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zaista smo loše prošli. Prvo poluvreme su nas konstantno napadali i pritiskali. Nismo uspeli da se približimo njihovom golu. I drugo poluvreme je bilo takvo kakvo je bilo. Narednog vikenda nas kod kuće očekuje susret sa imenjakom iz Sombora i trenutno smo fokusirani na taj meč. Mislim da ovog puta možemo da uzmemo sva tri boda – ističe Danilo Janjatović.

     

    danilo janjatović

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport